2lokum_moms MinervaEva tam benim açmak istediğim postu açmışsın çok dinlettiğimden mi bilmiyorum ama 16 aylık benimkide karpuz adamla arı vız vız söylüyor ben diyincede değil oyuncaklarıyla oynarken mırıldanıyo maşallahları var müziğe ilgiliolacaklar heralde
MinervaEva 2lokum_moms Ay maşallah 🧡 bizimde oyle iste biz de kendi mirildanirken eslik ederken farkettik sasirdim baskalari da boyle mi diye fikir aliyim dedim ben de 😊
hunilimomm MinervaEva benim kızımın da müzik kulagi çok iyi bi kaç kez aynı şarkıyı dinlediğin de bu ne olursa olsun çocuk şarkıları normal şarkılar söyler hareketleri yapar hatta sar sar makarayı şarkısını ezbere biliyor hareketleri yapıyor suan 27 aylık uzun zamandır böyle
MinervaEva Zeynepazram Hahah emzirerek girmek iyiymis. Guvende hissederdi hic degilse😀 ben de alisamaz saniyordum ama dedigim gibi aniden degisebiliyor hic merak etmeyin🤗
Zeynepazram MinervaEva 😂 insallah degişir yurt dısında bir video gördüm kadın havuzda emziriyo bebek sırt üstü yatıyo bir yandan suda yuzmus gibi
MinervaEva GramPozitifBakteri Evet ben de o nedenle sizlere danisayim dedim uzerine dusulmesi gereken bir sey oldugunu dusundum. Masallah size de umarim cok daha guzel ilerlemeler kaydeder miniginiz 💚
GramPozitifBakteri MinervaEva Aynı fikirdeyim.Neye yeteneği varsa üstüne düşmek lazım.Hepsi kendi yeteneklerini keşfedip onunla güzel yerlere gelir inşallah 😌😌
stella Purple13 erken dediğiniz ne zaman başladı acaba? Benim kızım 6 aylık falandı baba dedi. Şimdi 8 aylık ham ham, mem mem, mam mam diyor sadece. Normal mi acaba
Deletedmom_6 MinervaEva ne güzel, çocuğunuzun müzik kulağı çok güçlü demek ki 😊Bebeğiniz 3-4 yaşına girdiğinde mutlaka bir enstrüman kursuna gönderin, yeteneklerinin üzerine gitmek ileride özgüvenli bir birey olmasında büyük avantaj sağlar 💖
MinervaEva Deletedmom_6 Çok tesekkur ederim umarim bu sekilde devam eder de ben de yetenegi dogrultusunda severek gidebilecegi egitimlere yonlendirebilirim kendisini 😊
1204yusufalim MinervaEva cocugun muzik kulağı iyi demekki belli mi olur ilerde müziğe yatkın sesi güzel bir çocuk olur çoğu sanatçı küçükken öyleymiş ya
MinervaEva 1204yusufalim Evet evet ben de o nedenle kucuklukten varsa icinde bir cevher egitimlerle destekleyebileyim istiyorum kendisini. Cok tesekkur ederim guzel yorumunuz icin 🙏🥰