balyanakannesi2 Mervesanne mamalarda bi çare bulamadık. Yaptığım mamaya doktor önerisi ile 8 saatte bir toz gaviscon koyuyorduk. 7. Aya kadar kullandık sonra geçti şükür
Eelcinn Mervesanne merhaba benim bebeğimde çok kusuyor reflü tanısını nasıl koydular? Hangi durumdan sonra reflüden şüpheleniliyor ?
Hiranaz1103 Mervesanne bebelac ar kullanmalısın ne gaz ne kabız olmadı benim kızım kilo alımı da gayet iyi ama bebekten bebeğe değişiyor ilk başta evolvia ar kullandım hem gaz hemde kabız yaptı doyurmuyordu da kusması da devam etti
balyanakannesi2 Mervesanne Bizim kilo alımında sorun hipp kullanırken oldu onda çok kustu. Aptamlde kabızlık yaşadık. Sonra sma kullandık onda kusması da azaldı kilo alımı da düzeldi
Buse-aras1 Ben evolvia ar kullandım 7 aylık hala kusuyor reflü yatağı falan hikaye. Ek gıdaya başladık onda kusmuyor anca koyu kıvamlı yiyeceklere geçince biter yani bende mama verince geri çıkarıyor. Geçmiş olsun🙏🏻
Mervesanne Buse-aras1 yaaa daha 3 aylık ve kilo alımı az dedi doktorumuz mama da veriyorum aptamil ar aldık fakat onuda kusuyor cogunlukla 😐