Elifmabel Merhaba kızlar. Yakın zamanda bebeğinin kulağını deldiren var mı? Varsa kaç aylıkken nerede nasıl deldirdiniz hangi küpeyi taktınız
Aselinannesii6 Elifmabel biz deldirdik 1 ay olucak hemen hemen eczacının taktığı küpe var şuan iyice iyileşsin diye bekliyorum bi ara çıkardım başka taktım ama enfeksiyon olmuştu geri o küpeyi taktım iyileşsin iyice öyle değiştiricem bu arada 18 aylık bebeğim
Aselask34 Elifmabel taktıramadımki 🤷♀️Eşim sağolsun kıyamıyor ne desem ikna edemiyorum az daha bekleyelim az daha az dahaa 7 yaşında kızımda delinmedi kulaklar 10 aylık kızımında küpeleri hazır kutuda ama kulakta delik yok kafayı yicem🤣
Aselask34 Elifmabel küçükken daha kolay aslında anlamaz çok fazla😄ama eşime sorarsan küçükken ya kaşımak isterse ya dikkatini çekerde ellerse kulağına zarar verirse e 7 yaşına geldi şimdide kızım korkuyo aa bak korkuyo çocuk kıyamam diyo😂10 aylık olan kızımada aynı yolda ilerliyo bence deldir kurtul bacım sonrası zor😬
1prens_2prenses Elifmabel büyük kızımı 1 yasinda deldirdim suan 6 yasinda 2. Kızım 22 aylik hala delinmedi küpe hazır bekliyor
Secda Kızım 17 aylıkken takdirdim deldirilirken küpe sectieiyir size hangisini isterseniz onu takıyorlar bize 20gun kalsın bu küpe dediler ben 1 ay sonrası kendi altın kuperi vardı onları taktım şuan 18 buçuk ayligiz
Cinmelike1661 Elifmabel ben tam 1 yaşında özel poliklinikte deldirdim onlar takıyor küpe 3 gün sonra kendi altın küpelerini takmıştım bir kulağı takarken zorladım yara gibi oldu arada bir tekrarlıyor kabuk oluyor 18 aylık olduk şimdi bir daha kızım olursa deldirir miyim bilmiyorum
minesz21 Elifmabel hele bi büyüsün isterse deldiririz kendi vücuduyla ilgili bi karar bu tek başına veremem 🥰