Damlaymz qulistann saf doğal zeytinyağı arıyorsanız pazarlarda güveneceğiniz bir zeytinci var ise alabilirsiniz
BesteArya qulistann Canim sana gönderebilirim istersen Zeytin tarlamız var memlekette toplayıp yağını çıkartıyoruz tamamen organik yani:) Herseyde kullaniyorum rahatlıkla ben😌
qulistann BesteArya gerçekten mi ya bende organik arıyorum ama hiçbi yere güvenemiyorum bebgimde 2 aylıkken ameliyat olduğu için herseyde çok dikkat ediyorum varsa bi siteniz falan sipariş verebilirim 🙇♀️
BesteArya qulistann Satış yapmıyorum.ucret de istemiyorum Cok gecmis olsun bebeğinizle şifa niyetine kabul edin 🌸 Instagram adresini yazarsan adresini alip kargolayayim:)
qulistann BesteArya öyle olmaz ki canımi ücret kabul edin lütfen instgrm adresiniz ne acaba ablamn hesabından yazarım çünkü ben kullanmiyorum
qulistann tubabalcihasan ben diyarbakıra gelin olarak geldim burda nerede var bilmiyorum kaynanam baya yere sordu ama bulamadık organik gercekten annem adanada oda halamın gelinin ailesinin yaptığını soyledi sorduk zamanı değil bitmiş dedi sattıkları için