melike5461 Kızlar merhabaa 😍 yemek yapiyorum şuan köftemi yoğurdum ben hep direk fırınlıyorum bu sefer kızartıp mı fırınlasam sizler nasıl yapıyosunuz ??
cikolatali_waffle melike5461 ben hep kızartıp fırınlarım,daha lezzetli oluyor. Daha uğraştırıcı tabii😁
melike5461 Mom0976 kız ben su koymadığım halde pişiyo sen nasıl pişiremiyonn 🤣 az kızartıp öyle fırına atmak istiyorum ama üşeniyorum şuan 😂😂
Tombikdonerartikcokpahali Ben kofteyide patateside kizartiyorum ay çok güzel oluyo sonra ustune sos dokuyorum oyle bi az firinliyorum 🤣 ya canm çektiiiiii
melike5461 Tombikdonerartikcokpahali üşeme hemen yap 😂 buyur gel derdim amaa ne kadar uzağız Allah bilir 😂
Tombikdonerartikcokpahali melike5461 🤣🤣❤gonuller bir olsun bebem yaptirmazki bana 🤣 makarna yapicam 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
melike5461 Tombikdonerartikcokpahali benim bebeğimde asla yaptırmıyo kayınvalidem geldi o bakiyo şuan öyle yapabildim 😂
Tombikdonerartikcokpahali melike5461 Oh mi gibi valla perşembe de benim kayınvalidem gelicek😊🤣ozaman da ben yaparim 🤣🤣