Figenkaan Bebeğim, Yiğit Kaan 17 günlük, bir haftadır gaz problemi başladı çok zor geçiyor doktorun verdiği damlayı kullanmamıza rağmen sancı tutunca çığlık çığlığa.. annem baya masaj yapıyor bacak hareketleri yaptırıyor çok az etki ediyor, aranızda bu tecrübeyi yaşamış anneler var mı yardım edin bana, nasıl daha kolay gazını çıkartabiliriz 😣
anayimbennana Figenkaan hangi damlayı kullanıyorsun birde ı love you masajı var YouTube da ona bi bak canım ve bi kova ılık hafifte sıcak su yap içine tut bebeğini biz 40 50 gün her akşam öyle yapıyorduk çok çok rahatlatıyor o su
Mesudekaracan27 Figenkaan ben 41 günlük anneyim gaz sancımız var bende bir çözüm bulamadım bol masaj yapın kucağınıza alın kokusunu hissetsin güvende olduğunu bilsin emzik tutturun ılık suya oturtun bide hangi damlayı kullanıyorsunuz?
Yazelemine Figenkaan mafloru kesinlikle tavsiye ediyorum icmesiyle osurmasi bir dr tavsiyeli bu arada
DalisMom Sicak dus, masaj, incianin huzurlu bebek yagini alin bence, beyaz gurultu acin, karin ustu yatirin bence mutlaka cok guzel cikariyorlar o zaman.. allah yardim etsin, zor zamanlar, insana 1gun bile gecmeyecek gibi geliyor..
Kinatt 2 aylık İnanılmaz gazlı bebegim.Ben sab simplex+ bio gaia+ rezene 2 güne bir veriyorum çok etkili oluyor. Masajı da hergun yapıyorum. Patır kütür çatır çutur çıkarıyor masallah 🤭