Ceydanurr66 Kanguruyu kac aylikken kullanmaya basladiniz 2 ay 18 gunluguz bide sag kalcamiz daha oturmamis kullansak sknti olurmu ☺
Marmadal Ceydanurr66 kalçada sorun varsa M duruş pozisyonu sağlayan kanguruları kullanabilirsiniz. Hatta yanlış hatırlamıyorsam bu durumda kanguru kullanılması tavsiye dahi ediliyor. Yine de bir doktorunuza danışın.
hunilimomm Ceydanurr66 ben 40 çıkınca başlamıştım ama sizin kalça sorununuz varsa kullanmayın yada gittiğimizde doktora sorun
Alpbeybi Ceydanurr66 2 ay 21 günlük biz kanguru kullanmaya başladık. Şimdiye kadar sling kullandım. Ama sizin özel durumunuzdan dolayı doktora sormalısınız bence
Ceydanurr66 Alpbeybi saģ kalçamız oturmamìş ama çıkmamışta doktor ayı küçük dedi 1 ay sonra oturmuş olur dedi 🤷♀️
BihterZiyagil Aydan ziyade 4 kiloyu geçmesi ve kalça usg normal olması gerek, doktor öyle demişti. Oğlum 1,5 aylıkken 6 kiloya ulaşmıştı, kalça usg de normal gelince kullanmaya başladım. Ondan önce sling kullandım, onu kullanabilirsiniz yenidoğandan itibaren