Merveyselkaya Bebeğim 17 gün önce 3150 gram doğdu Bugün sağlık ocağında bebeğin kontrolü için gittik 3400 gram olmuş acaba normal mi yoksa kilo az mi almış?
homosapiens Merveyselkaya ilk ay ödem attığı için ilk 1 hafta 10 gün kilo almaması normal demişti ebe
Tugbaa06 Merveyselkaya hastaneden çıkış kilosu önemli fizyolojik kilo kayıbı ne kadar olduysa ona göre hesaplanması lazım
Merveyselkaya homosapiens hem anne sütü hem mama veriyorum acaba bebeğe yaramıyor mu diye düşünmeye başladım çok korktum ya çok teşekkür ederim.
KutayinAnnesiii Doğduktan sonra kilo veriyor bebekler sonrasında kilo almaya başlarlar ayda en az 500 1000 gr arası alması beklenir şuan için iyi gibi kilo alımı bol bol emzirin sütüm yetmiyor diye düşünüp beyninize negatif enerji göndermeyin ☺️
homosapiens Merveyselkaya ben doğduktan 1 hafta sonra topuk kanı için götürmüştüm kilo almamıştı bebeğim mama da veriyorsanız doyuyordur ama içiniz rahat etmezse 1 aylık olunca bi dokturuna danışın isterseniz
Merveyselkaya Tugbaa06 hastaneden çıkışta tartmadilar doğum kilosunu biliyorum sağlıklı olsun da bisey olmaz kilo alır inşallah