Sahraligunler Kayınpeder kaçak su kullanıyor bahçede saatlerce açık kalıyor halı yikamalar mi dersiniz ördeklere havuz mu dersiniz belediyeyi arayıp şikayet etsem numaram açığa çıkar mı acaba
beratcan3446 Sahraligunler kul hakkı çıksada çıkmasada şikayet et canım bu günaha ortak olma ilerde senin benim çocugum sususz kalacak isterse çıksın
Utkucan Sahraligunler vermezler isim başka bir resmi kurumun şikayet denetimlerini yapıyorum ismim gizli kalsın diyin yeterli
Sahraligunler Sahraligunler @Beyziikoo zabıta olduğun aklima gelmiştir🤭 bana yardımcı olur musunuz acaba numaram açığa çıkar mi
Sahraligunler beratcan3446 Ay pislik adam keser beni yüzünde meymenet yok bakınca korkuyor insan tırsıyorum biraz
beratcan3446 Sahraligunler arayınca ilk onu sor o zaman canısı. ben bir ihbarda bulunmak istiyorum ama ihbar ettiğim kişiye bilgilerimi veriyormusunuz. yada buşabilirmi diye isterse bulur derler ise başka bir ankesörlüden ara yok gizlilik hakları var der ise ver adresi adınıda söyleme saatşerce suları açık kaçak su kullandıklarını biliyorum de ver adresi
Sahraligunler beratcan3446 neler su akıyor bir görün 30 seneden beridir kaçakmis babasından kalmış onada o olmus gitmiş şimdide bu kullanıyor bunca su israf oluyor tonlarca
beratcan3446 Sahraligunler adam memeleketi kurutacak. etme eyleme bişey yap çok korkuyor isen dedigim gibi ankesörlüden ara ama çoluk öocugumızın hakjına göz yumma yüyü bitmemiş yetimin hakkı var o suda
Annebalisi Dışardan ankesörlü telefondan arayın ve kişinin zarar vermesinden korkuyorum, kimlik bilgilerim gizli kalsın diyin.
Sahraligunler Annebalisi Eşim olmadan carsiya çıkamıyorum maalesef aile apartmanı eşim.iste olunca da kaynanam peşime takılıp geliyor yani bir lere çıktım bime gitmeye kayınpeder takip eder gibi peşimden gelmişti eşimin yanında arayan haliyle inanın şaşıp kaldım napacagimi bilemiyorum
Sahraligunler Beyziikoo yaaa üzüldüm bu duruma neyse biraz daha bekleyeyim inşallah cesarettimi toplayıp arayabilirim
Beyziikoo Sahraligunler Belediyeyi ara gizli kalmak istiyorum de kimse açığa çıkarmaz seni merak etme.