Krgztuba Arimayaa Antalya orange conunty kemer (balayı otelimizdi çok çok memnun kaldık ) çocukla gitcekseniz Alanya İncekum beach resort 🥰
nneslihan Arimayaa voyage torba, voyage belek, voyage bodrum (+16 otel), güral premier, alva donna exclusive, biz bu otellerden çok memnun kaldık🌸 memnun kalmadığımız otel ise kefaluka ertesi gün çıkış yapmıştık
Alpbeybi Arimayaa şuan Voyage Torba’dayım mükemmel, Voyage Belek de her yaz gittiğimiz bi otel bayılırım 🥰 Voyage Göltürkbükü var diğer Voyage’lara göre daha uygundur, biraz eski daha yenilenmedi ama fena değil yaz başında gitmiştik
Kumsal25 Krgztuba orange otel nasıldı acaba memnun kaldıniz 1 yaşında bebekle ctesi yola cikmaya düşünüyoruz cba dönmeyi bakalm oteli beğendik ama karar veremedik
Eminelif20 Arimayaa Kesinlikle GRANADA LUXRY BELEK (Efsane bi otel 4 defa yemek servisi,bar,konserler,vs otelin içini demiyorum bile biz balayına gittik 5 gün ama yok böyle birşey ) 👏👏👏 Yine yine yine gideceğim . Az kaldı 🥰
Furug Arimayaa kusadasi palmin oteldeydik 4yildizli biz cok begendik kusadasini ayri begendik oradan efes 7 uyuyanlar ve sirince yaptik cunku esim sevse de ben otele tıkulmayi sevmiyorum :) oncesinde mugla bodrumdaydik. 5 yildizli istersen de fethiye lyberty lykia harikaydi
Deletedmom_50 Arimayaa bodrum kefaluka resort muhteşem bir otel. Fiyat skalanızı bilmiyorum ama mutfağı, alkolu, hijyeni, aktiviteleri ile her alanda kalitesiyle ücretini hakediyor. Bir inceleyin isterseniz.