Mom8763 Yaa sabah 5 ten beri uyanık hala uyumadı duş aldırdım yok uyumuyor 😢 1 dakika gözünü kapatıp tekrar açıyor
Busraseda Mom8763 Aman yarabbim bizde de aynı sorun var ne yapsam uyumuyor ha şimdi uyudu diyorum ümitlendiriyor yerine koymamla kalkması bir oluyor ne yapcaz bir çözümü var mı ?
Mervedila Mom8763 kundak yapıp ayağınızdan sallamanızı tavsiye ederim bi sen yüzüne bişi örtün emzik kullanıyorsa emziğini de ağzına koyun çok etkili oluyor bizmde uyku sorunumuz vardı bu şekilde rahat uyutuyorum artık
Bebek-annesi Mom8763 gaz sıkıntısı yoksa böyle gidiyor ya bende 3. Ayına kadar ne gece ne gündüz uyku yoktu hep 10ar dk uyurdu. Sallanmak da istemedi kundak da ama beyaz gürültü gibi sesleri dinletin veya emzik.. zor bir dönem her bebek farklı oluyor
Yazannesi1 Mom8763 5 haftada atak oluyordu bakmadıysanız internetten bakabilirsiniz belki bebiş atak haftasındadır ☺️
hamzaenes biz sen bugün 50 günlük olduk. yatağına koyduğum an gözünü açıyor. uykusuzluktan gidiyor gözü ama inatla dalamıyor
Mom8763 hamzaenes aynen bnm oğlanda öyle emziriyom bakıyorum memeyi çıkarmış uyumuş yerine koyduğum gibi gözünü açıyor böyle birşy olamaz ya
GlgnOlgun Mom8763 benim kızımda 1 aylık bazı günler aynı böyle oluyor bazende çok usun saatler uyuyabiliyor böyle uykuya zor daldığı zaman kolumda yüz üstü yatırıp sallaya sallaya uyuyor sonra uyanmıyor Yada doymadığı zaman bunu çok yapıyor mama veriyorum hemen uyuyor
Mom8763 Busraseda yok heralde Ya kimsede yazmıyor ki şimdi salladım bıraktım yine uyandı nasıl birşy bu Ya
Busraseda Mom8763 benimki de 50 günlük bence bir atak olmalı yoksa aynı zamanda aynı sorunları yaşıyoruz gececek diye bekleyelim ,:(
mavibahar1 Aydan bildiriyorum uyumuyor. 1 aylık olduk snr uyku gitti. Uyusa bile dalamıyor. Tilki uykusu. 🤷🏻♀️
Mervedila Mom8763 şekerli su verip emziği ağzına koyup elinizle bi kaç dk tutsanız yavaş yavaş alışır
Tubafadime Ftmrdm benimde 2 ay 4 günlük oğlum aynı uyumuyor ya sütüm az desem kilo alımında iyi anlamıyorum suara göğüslerinde yumusak ondan mi bilmiyorum siz ne durumdasiniz
Neseli5 Ftmrdm sorma canım bizimkide 61 günlük dün aşımızı vurulduk, huzursuzluk mu desen uykusuzluk mu desen ateş te öyle, bugün 6dan beri 1.saat uyudu sadece başka uyku yok 🤦♀️😔