Kk41 elcn4139 6. Ayda başladım . 3 gün kuralıyla önce sebzeler sonra meyveler yoğurt ve en son yumurta ile tadımlar neredeyse 1 ay sürüyor zaten doyurucu olmayacak şekilde. Sonra sebze püreleri .7. Aydan sonra kahvaltı 8 aydan sonra akşam yemekleri şeklinde devam etttik.
Nohuuut elcn4139 4 ay 25 günlük oğlum dün yoğurt verdim. Arkadaşlarım arasında bizden 1 hafta 2 hafta küçük bebeği olanlar var ek gıdaya başlamışlar hep. 6 aydan önce vermem diyordum ama çevremde 6. Aydan önce başla 6. Ayda tatları bildiği için yemeye biliyorlar diyenler var🥺
Ereninannesi1 4 aylık olduk meyve sularından veriyorum bide keçi sütü alıp yoğurt mayalicam ondan vericem 1 hafta sonrada pirinç unu muhallebi si faln
Ogulcan Canım karışmak istemem ama bebeği küçük olan doktor onayı almadan 6 ay öncesi Başlamak doğru değil onların bağırsakları hassas gastrointestinal rahatsızlıklar başlaya bilir zaten ek gıdaya başlayacak zamanında başlasın
Mrvblgc Ayda başladık sadece mama ile besleniyorduk. Ama doktor kesinlikle 6 ay önce başlamayın demişti. Bağırsak sorunları olabilir dedi.