Musam 3 bucuk aylık oglum var arkadaşımın da kızı 7 aylık o 3 aylıkken günde 1 yemek kaşığı yoğurt veriyormuş bende bugün verdim yedi siz der veriyor musunuz
Taelif Musam merhaba. Doktorlar 6 aya kadar su bile vermeyin diyorlar. Başkalarının lafları ile hareket etmeyin ve doktorunuza danışarak en gidaya başlayın lütfen.
Kk41 Musam Çok kücük yazık midesine bagırsagına. 6 aya kadar su bile vermeyin diyor doktorlar . Ne bu acele
Gokturk-10 Musam Doktora sorup vermek varken neden kafaya göre başlıyorsunuz herhangi bi alerjik tepkime verse vicdan azabı çekersiniz bebeğiniz daha çok ufak elbette yiyeceği zamanda gelecek acele etmeyin bunun için
hilali04 Ne yoğurdu direk kebap verseymiş… Yazık ya çocuğa onun bağırsakları ne ki sindirsin daha 6.ayda dahi yavaş yavaş veriliyor
Beren-2020 3.5 aylik çok küçük canim. Ben doktoruma sorup 4.5 aylıkken ek gıdaya başlamıştım o da tadım 1 ayr sürdü zaten
Nohutannesi Musam ek gıdaya doktor önerisiyle dördüncü ayda başlamama rağmen, yoğurdu ve yumurtayı 6. Ay sonuna bırakmıştı doktorumuz. Siz bilirsiniz ama bir kaşık yoğurtla ne doyar ne de aman aman bir katkı sağlar
Erayalpp Musam verilmez sen zaten ne verirsen yer bebek ama sağlığı için verilmez gerek yok çünkü birde yoğurt yani
zeyzey77 Musam Ay saçmalamayın ya! 3 buçuk aylık bebeğe ne yoğurdu. Ek gıda 6 ayda başlar. Bakma milletin aklına . Yoğurt pişik ve gaz yapar sindirim sistemi hazır değil daha