Ygzmomm Kızlar vajina içinde kaşıntı ve süt kesiği akıntı yaşayan var mı ? Şuan kaşınmaktan yerimde duramıyorum iç camaşırı değiştirmekten durmadan yıkamaktan yoruldummmm🥺🥺
Deleted12 Ygzmomm mantar olmuşsun. Ilaç kullanmadan çok zor düzelirsin. Doktora gitmelisin. Iç çamaşırlarını da ütüle. Genital bölgeyi hasur husur yıkama . Genelde bundan da oluyor.
Ygzmomm Pnarr_ Sağlık ocağı yazar mı fitil felan acaba şimdi gideyim bebekle hastaneye gidemem çünkü uzak baya 2 otobüs değiştirmem lazım 🤭
Ygzmomm mavisgozlum Benim zaten kendimi bildim bileli enfeksiyon, mantar oluyor. Cinsel ilişkiye girince artıyor nefretlik bir durum. Sağlık Ocağı yazar mı canım var mı bir bilgin?
Ygzmomm Ummaksaker İlletlik bir şey ya olur olmadık yerde kaşınıyor bildiğin beynim uyuşuyor sanki. Kaşıya kaşıya kanadı birde vallahi yeteeer😂
mavisgozlum Ygzmomm evet canim yazıyo bende de olmuştu ayni durum bi deda ilişki bende de cok zorlamisti ama krem kasintiya iyi geliyor fitil vajina ici mantara cok iyi geliyo fitil yazdırabilirsen fitil derim
Ygzmomm Pnarr_ Aa çok iyi eczaneye gideyim travazol iyi geliyor ondan alayım birde fitil teşekkür ederim kuzum
buzlulimonata Ilac kullanmaniza ragmen özellikle de iliski sonrasi devam ediyorsa esli tedavi olmaniz lazim. Ikinize de bulasmis tek basiniza tedavi olmaniz bir ise yaramaz esinizin de tablet kullanmasi lazim
Bal-Kaymak Ygzmomm Mantar olmuşsun canım. Doktora git fitil veriyor vajinal birde krem veriyor. Travazoldu sanırım kremin adı. Ama fitil daha çabuk etki ediyor.
Ygzmomm Bal-Kaymak evet canım travazol kullanıyordum çok iyi geliyor kaşıntıyıda alıyor ondan alıcam birde dediğin gibi fitil. 2-3 kapsül olan fitil çok iyi geliyor gebelikte kullanmıştım o zamanda yara olmuştu
ZehraSareMom Ygzmomm Canım mantar olmuş bende çok yaşıyorum bu durumu sabunla ılık suyla bol bol yıka birde bepanthen sürüyorum ben antibiyotikli olandan ama sen muhakkak doktora görün ilaç verir ben gittim bi kaç kere devamlı tekrarlıyor pede alerjim var regl sonrası yaşıyorum çoğunlukla
Ygzmomm ZehraSareMom Canım pet takınca benimde yara oluyor ve pişiyor sanki. Sanırım benimde alerjim var birde aksilik adet zamanım geldi yandım 🤭
buzlulimonata Ygzmomm kasinti olabilir sadece ya da hic belirti olmayabilir. Ama onda olmasa siz tedavi ooldugunuzda bir daha tekrarlamaz. Siz iyilesiyorsunuz tekrar ondan size bulasiyor
Ygzmomm buzlulimonata Ben ertesigün hapı kullandım ona bağlıyorum olmamı çünkü başka yerde tuvalete dahi girmem