Arasbeyinannesi Sarılık kaç günde biter bugün 14 gün oldu 3 gün 13.85 di dün 9.4 e düştü daha yükselir mi tekrar bol bol emzirmeye çalışıyorum bazen emmiyor korkuyorum tekrarlar diye
Melin16 Arasbeyinannesi bizim 10dan 7ye düştügünde doktor tamam artık bundan sonra yükselmez test yapmaya gerek yok demişti bidaha ve yükselmesine . Sizinde aynı sekilde canım yükselmez sadece yinede dikkat edin emzirme saatine.
Flzsarem Arasbeyinannesi benim oğlumun 3 ay kadar sürdü sarılığı anne sütü sarılığı mış. Çocuk hemetolojide testleri oldu bişeyi çıkmadı anne sütü sarılığı dedi doktor bişi yapmadım normal şekilde emzirmeye devam ettim. Bebekte Bi sorun yoksa tekrar yükselmez dikkat edin bu aralar uzamış sarılık çok oluyor.
Bebektsk1 Arasbeyinannesi ilk günler yarım saatte bir emzirdim sonra 45 dk sonra 1 saat sonra 1.5 saatte bir şuan 2 saatte bire çıkarttım sarılık bitti komple sende bu şekilde ilerlemeye çalış hiç birşey kalmaz biraz yoruluyorsun bu tempoda ama bebeğe iyi geliyor hem sütte artıyor ama korkma zaten düşmüş değerlerin
Asl90 Canım hiç korkma değeri zaten yüksek değilmiş ve düşmüş. Büyük ihtimalle yükselmez daha rahat olun ama emzirmeye devam 2 saati geçirmeyin. 2 aya kadar süren hafif sarılık olabiliyor korkulacak bişey değil çevremde çok var uzun süren.
Arasbeyinannesi Melin16 1 bucuk 2 saatte bir emziriyorum önceden 1 saatti artık saat bası emmiyor saati biraz yükselttik bizde sıkıntı olur mu
Melin16 Arasbeyinannesi Yoo bende aynı sekılde yapıyordum 3 saati buluyordu hatta geceleri gündüz sürekli emziriyordum emmek istedikçe ama geceleri 2-3 saati buluyordu
Arasbeyinannesi Melin16 ayy içimi rahatlattın peki bu emme süreleri ne oluyordu benim oğlum bazen 30 dk bazen 10 dk bazen 40 dk bile buluyor emmesi
Melin16 Arasbeyinannesi sizin cok iyi ben zorla emziriyordum anca 15 dk topuklarını cimcikleye cimcikleye yada mendili ıslatıp yüzüne süre süre hemen uykuya dalıyordu çünkü. ama benım sütüm tanzikli 10 dk sını hep cuk cuk emiyor oyüzden 15 dk dan sonrasını zorlamıyordum. Bide her memeyi 15 20 dk emmesi yeterli fazlası memeyi hassaslastırır diye okumuştum.
Bebektsk1 Arasbeyinannesi doğduğundan sonda 3. Gün başladı sarılık sonra bu şekilde ilerleyince 3-4 günde bitti ama pes etme hep devam ettim ben şuan çöm iyiyiz şükür 🙏🏻
Arasbeyinannesi Melin16 teşekkür ederim buna bende dikkat edeceğim internette de 15 20 dk yeter diyor ama sarılık ilerleyecek diye korkuyorum içim rahat etmiyor
Melin16 Arasbeyinannesi yok canım düşen sarılık yükselmez demişti doktor bana emzirdigin sürece .Ben testten 10gün sonra uyandırmayı bırakmıştım geceleri . Kendi nezaman uyanırsa ozaman emziriyordum acıktıgında uyanıyordu ama gündüz saat bası istiyor nerdeyse az az emdigi İcin. zaten 45günlük olduk cok sükür.