merkurkedisi_ İnstagram da fitdietim diye bir diyetisyen sayfası var. 10 günlük programla güzel kilolar verenler var öncesi sonrası yapmıslar. Bu tarz katılıp kilo veren varmı? Ona göre bende katılmak idtiyorum da. Şimdiden teşekkürler
beratcan3446 merkurkedisi_ annem cano 1 yılda 50 kilo gibi kilolardan kayıp sağladı seher akğül sayfasında herkesin yapıp her bütçeye uygun tarif ve kğrler sayesinde annem 120 kilo ile başladı 87 kiloya kadar düştü bence de göz atmalısın 2 haftada 4 kilo verdim bende yeni başladım 1 ay daha devam edeceğim istediğim kiloya gelince kontrollü ve dengeli beslenmeye özen göstercegim seher akğül candırrr💞💞💞💞
Melis84 Bilgim yok üstte kalsın. Listeli diyetler bana hiç uymuyor çünkü bebek de olunca yemek konusu anlık gelişiyor 😬 öyle bugün sabah bu akşam bu gibi programlı bir diyet yapma lüksüm yok az ve öz yemeye çalışıyorum
merkurkedisi_ Melis84 bana göre de değil uzun diyetler falan ama bu 10 günlük olunca kendimi biraz sıkarım dedim bi göbeğim var gitse kurtulcam 😄😄