Z61 Kizlaaar küçük bir boş odam vardı ütü masamı filan koyuyordum artık bebek odasına çevirmek istiyorum. Beşiğini oraya koyacağım. Dolapta var. Dolap kırık beyaz beşik açık kahve. Duvar sticker begendim onu sipariş vericem. Odayı cok doldurmak istemiyorum ama sade hoş gözüksün istiyorum. Kendi çocuklarının odalarından tavsiyeler verir misiniz
Mom9870 Z61 Bende karşı duvara sticker alacağım daha yeni yeni toparlıyorum. Oyun alanı oldukça fazla çok doldurmak bende istemedim. Bir de şu rakamlı matlardan biraz daha alacağım.
dontsleppyunhappy Z61 ben bir top havuzu yaptım citlerden. Birde çekmeceli oyuncak dolabı. Bir tan le Montessori duvara asılan kitaplık. Bir yatağı birde dolabı var.
Z61 Mom9870 kesinlikle cok iyi olur bende sectim cok güzel cok hoşuma gitti, duvarları nasıl yaparım bilmiyorum odam küçük çünkü 🥲
nickimikili Mom9870 rakamlı matların temizliği çok zor olmadımı sizin ben temiz kalmasını sağlayamayıp attım maalesef
gozdesh Mom9870 trendyol’da mitasticker var. Ben salonum ve bebeğimin odasına ordan almıştım. Ürünleri gerçekten kaliteli.
Z61 Zelisblt ayyy cok teşekkür ederim ya 😍 duvar dekoru raf kitaplık yada çerçeve gibi şeyler yaptınız mi
Mom9870 Z61 Daha yeni taşındık henüz kitaplık ve çerçeveyi monte edemedik bir de bunları yaparsam daha güzel olacak eminim. Sizde oda küçükse çok doldurmayın derin.
Mom9870 Z61 Bu arada bunların hepsi 2000 TL kadar tuttu. Yatak, yatağın içine yatak,nevresim, yan korumalık, halısı kitaplığı dolabı avizesi vs çok uyguna getirdik çok araştırıp alın inanılmaz indirimler oluyor.
Z61 Mom9870 ben suan yatak alamayacağım çünkü beşiği var onu koyucam, gece yatak odamızda yer yatağında uyuyor inanılmaz dağınık yattığı icin çözümü ancak böyle bulduk. Gündüz uykularını beşikte odasında gece uykusu aynı odada. Şimdilik böyle ilerlesin bakalım . Ama sorayım yine nereden aldınız mobilyalarınızı
Z61 dontsleppyunhappy ben hic onları yapamam galiba odam küçük sadece dolap beşik ve duvarları dekor edebilirim. Ha birde oyuncak sepeti alicam ama mobilyalı degil
dontsleppyunhappy Z61 olabilir canım . Küçük lse ona göre bir şeyler ayarların tabi. Benimki de cok büyük değil. Duvara yasladım küçük şeyler yani.
Ipegim Z61 kızımın odası da küçük canım kapının hizasında 2 kapılı gardolap var, sağ tarafında ise 90 190 sandıklı baza aldım o duvara da stıcker yaptım karşı tarafta ise 3 çekmeceli şifonyer var odası çilek romantic fon perdeleri bordo halısı da minnie li bordo bu haliyle odada başka bir şey konulamıyor ileride çalışma masası koysam şifonyeri almam lazım Z61