eylul5534 Taze anneler , bizim bebe daha 12 günlük meme , mama şeklimde besleniyor süt verdikten sonra doyuyor ama mamadan çok kısa zaman sonra acıkıyor. Acaba mama ile alakalı mı ?
bilgemira eylul5534 mama pek doyururucu oldugunu sanmiyorum cunku hemen kaka yapiyor e yediği gidiyor mamayi nasıl hazirliyorsunuz hazirlama seklinde bazen bebekler doymayabilir diye dusunuyorum bu benim dusuncem
bilgemira eylul5534 sma mama doyurucu oluyor arkadasim hep kullandi mis gibi doyuyordu bebe ama once suyu koyuyor sonra mamayi koyuyor
eylul5534 Alminamom sonra hangisine geçtiniz , bizim kız meme emmek istemiyor uzun süre 😖 sürekli sağıyorum
Metehan123 Ben de ilk hipp kullanmistim mamanin doyurmadigini anladik degistirdim siz once mamanin miktarini artirin yine deneyin baktiniz sonuc degismiyo mama sizinkini de doyurmuyodur
eylul5534 bilgemira önce su sonra mama koyuyorum ölçeği çok hazırlamıyorum cünkü zaten önce bir sür verip ara beslenme olarak mama veriyorum genellikle 60 cc
Burculiceee eylul5534 emzirmede sorununuz yoksa mamaya hiç bulaşmayın derim bol bol emsin bol bol su için sütünüz artsın