Gokalp Kızlar 6,5 aylık oğlum var iki tane alttan dişi çıkmıştı bugun farkettm 3, dişi yine alttan çıkıyo 🤷♀️ Böyle olan oldumu normalde iki alt iki üst olarak gitmiyo mu 🙍
Lovely90 Gokalp kaç aylıkken çıkmıştı canım dişleri ? Benim kız 5 aylık uyku uyumuyor geceleri diş mi çıkçak acaba ne zaman çıkar çok heycanlıyım ilk annelik 🙈
Ipekbocegi Valla biizm iki tane alttan sonra kopek disleri cikti her sey olabilir ust disleri yok kopek disleri var vampir gibi🤣
Gokalp Ipekbocegi Gerçekten mi 😳 Bnde önce alttan iki üstten iki bekletken 3.yü de altta görünce korktum
Gokalp Lovely90 tam 5. Ayımıza başladık dişinin biri gözüktü canım bnde heyecanlıydım ama diş çıkma süreci çok zorluyo 😥
Ipekbocegi Muhtemelen disi geliyor var mi altlarda kabarma filan :)) biizm oncr boyle sisti gibi kabardi sonra yeri belli oluyor zaten gorunce anlasiliuor 1 haftaya da patladi dis biz tetagil diye toz bi ilac kullaniyodik hem rahatlatiyor hemde kolay çıkartmasini sağlıyor tavsiye ederkm kardesim eczaci o aldirdi bize de
Ipekbocegi Gokalp evet canim her bebek farkli oluyor biz de boyle cikti daha ust dis yok kabarmis onlarda patlayacak yakinda
Lovely90 Gokalp evet oruç tutmaya korkuyorum bu yüzden ağlar da durmaz sütüm azalırsa diye zaten huysuz kaşınıyo damakları
Gizem_0920 Kızlar bnm oğlumda 6 aylık damağı kabarık ve beyaz çok huysuz uyku hiç kalmadı 1 hafta da zayıfladı resmen kaç günde patlar bu diş