Damalakkoo Anneler 3 gündür her sabah sol göğsüm çok sert büyüyor taş gibi duruyor ve yavaştan ağrımaya başlıyor mastit değil demi bu neden oluyor sizce
Zeytin_cekirdegi Damalakkoo emziriyo musun canm emziriyosan duşa gir masaj yap. Sıcak suyla bebeğini eemzir geçer inşallah
Serapveminikleri Damalakkoo süt dolmuş ve ben bazen uzanınca emzirdiğimde de o şekilde oluyor süt kalıyor ağrı yapıyor bazı yerler
Damalakkoo Zeytin_cekirdegi emziriyorum 3 gündür incir petibör bisküvi hurma yiyordum evde vardı 3 gündür başıma bu geliyor
cikileyta_yemeliyim Ateş yapar mastit. Ateşiniz yoksa endişe etmeyin. Bende de aynı sorun var. Emzirmeden evvel sağmak gerekiyor meme yumuşayana kadar.
NurgulE Ayni durumu bende sağ göğsümde yaşıyorum. Dun sürekli sağ göğsumu emzirdim emerken de sanki böyle içinden birşey çekilirmis gibi oluyor inşallah mastit değildir ama bugun öyle şertlik yok
bireylul Damalakkoo süt yapacak her şeyi yemişsiniz süt birikmiştir memede bol bol emzirin mastite çevirmesin
cikileyta_yemeliyim Damalakkoo mastit değilsiniz o zaman. Dediğim gibi bir miktar sağdıktan sonra emzirin. Bebek alamaz zaten memeyi çok sertse, ben öyle yapıyorum hem canım yanmıyor hem de bebeğim daha rahat emiyor.
Busracaa Aynı durumu bende yaşıyorum 3 aylık bebeğim ve sık oluyor gece ağrı yapıyor sürekli pompayla yaşıyorum insnın ne hamilelik ne doğum en zoru bu durum olduyor benim için