The_DertliMom_ Hanımlar Günaydın Hepinize 🤗 16 günlük oğlum var 2 saatte bir emziriyorum ve her memede en az 40 dk kalıyor bu normal mi acaba bana bazen çok fazla geliyor 🤔
e1if The_DertliMom_ çok normal çünkü daha çene kasları gelişmediği için bu kadar uzun emmesi, Bu yüzden de büyüdükçe çene kasları kuvvetlenikçe daha çabuk emecektir, size Önerim çok uzun emdi diye sakın memeden ayırmayın ne olur ben yaptım o hatayı Ceremesini de çektim bırakın istediği kadar emsin
AzraBabyy The_DertliMom_ çeksin çeksin sütünü arttırır yatarak emzir yoruluyorsan veya emzirme yastığı kullan. Kendi rahatında önemli
bireylul The_DertliMom_ ah şu an o günlere dönmeyi o kadar isterdim ki doya doya isterse sabaha kadar beklesin mememde derdim herhalde.Şu an 4,5 aylık maksimum 5 dk emiyor 😅
Umay3840 The_DertliMom_ canm haline şükret biz memede yasyrz resmen gun boyu orda tuvalete gtmm bile zor
The_DertliMom_ e1if çekmiyorum da kendi bırakıyor ama sonra tekrar istiyor bide göğüs ucun aşırı yara çatlk oldu iyileşmeye izin vermiyor ama dayanıyorum mecbur 🥺
The_DertliMom_ AzraBabyy tutmaktan değil de çatlak yara olduğu için çok fazla emdiği zaman da yara iyileşmiyor 🥺🥺
The_DertliMom_ bireylul Allahallah şaşırdım suanda 😃demek ki etrafa ilgisi çok olunca azalıyor galiba 😃
Misipisi35 Umay3840 kac aylık acaba benimki de memeden ayirinca ağlıyor sanki çok açmış hiç etmemiş gibi saatlerdir
ozsez85 The_DertliMom_ merhaba, benim de yara , çatlak, sürekli emzirdiğiö için de bir türlü geçmiyordu. Son care gümüş kapak aldım, huzura erdim. Yine acıyor ama eskisi kadar değil ve yaralar hemen geçiyor. Tavsiye ederim
edizsmom The_DertliMom_ ne kadar faydası olur bilmiyorum ama kendi sütünüzü emzirme öncesi ve sonrası göğsünüze sürün iyi geliyor diye duydum. ben yaşamadım ama isterseniz bir deneyin belki faydası olur
The_DertliMom_ e1if kullanmadığım şey kalmadı canım lansinoh 2 tane bitirdim ama fayda yok bende alıştım artık 🥺🥺🤦🏻♀️
Zuleyha1234- edizsmom kesinlikle çok faydalı benimde yara olmuştu. Lansinoh hiçbir işe yaramadı. Garmastan pomat aldım ve emzirmeye başlamadan ve bitirdikten sonra sütümle ısladım. İyileşmeyi hızlandırdığını düşünüyorum.
Misipisi35 Umay3840 benim de 1 aylık bizi emzik olarak kullanıyormuş. Meme yumusayinca da tutmakta zorlaniyor benimki ağlıyor. Senin de öyle mi. Aslında karni tok ama uyumak istiyor memede.kendi başına uyutmayı öğrenmemiz lazım sanirim
Umay3840 Misipisi35 aynn cnm bnmkı de oyle ısın garip olanı 2 ay sonra işe baslycm memeye tutkunun azalması lzm 5 tane emziği var hıcbrnı tutmadı
Misipisi35 Umay3840 meme yumusuyor sanki süt de azalıyor akşam olunca tedirgin oluyorum mama da vermek istemiyorum öyle kalakaldım canim. Ninni falan acıyorum ama yok yatağa ytirinca gözleri açılıyor