Alminamom Bütün gece uyumamış bi anadan günaydın efenim 🙄 4 gündür ateş kusma ishal kızım hastaneye gittik doktor salgın var dedi çocuk dolu hastane dikkat edin bebişlerinize bütün gece ateşi vardı uyumadı diş te çıkarıyoruz sanırım
Merve-miray Alminamom 3 gündür ishal ve kusma ile uğraşıyorum. Kızım 16 aylık olacak. Sanırım her tarafta salgın var. Kahramanmaraş/Elbistan
bayankitapkurdu Alminamom çok geçmiş olsun. Bizim de burnumuz akıyor ailecek nolur bebekler hasta olmasın ya 🥺 4 köpek diş 2 azı çıkarıyor şuan. Ve burnu aktığı İçin gece çok zorlanıyor uyuyamıyor.
Alminamom minikbaykus halada uyumadık yarim saat uyudu sadece ateşli diye basında bekledim 38 i geçti atesi
Zeynep2304 Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin duymuştum bende salgını rabbim korusun yavrularımızı
Alminamom Merve-miray kocaeli burada canım evet çocuklar bu ara hasta oluyormuş salgın var her çocuk aynı şikayetle gelmişti kusma ateş ishal
Alminamom bayankitapkurdu bizim hala çıkmadı dişimiz diş kaşıyıcısını buzluğa koyuyorum ben yarim saat sonra veriyorum biraz rahatlatıyor soğukluğu gidince yine ağlama başlıyor çocuklar hasta olmasın 🥺🤲
ahsenmomm Alminamom doktor ilaç vermedi bize bunun için bi ilaç yok dedi dışkı tahlili temiz çıktığı için kendi kendisine geçmesini bekleyeceksiniz dedi ama kortizonlu serum verdi o toparladı
Alminamom ahsenmomm bize enfeksiyon demedi salgın var dedi birde dış çıkarıyor ondan gecmis olsun sizede bebisler toparlanır biran önce ınşallah
Alminamom Pudrabeyazim kamyon çarpmış gibiyim ateş-i anca düştü şimdide beşikte sallıyorum uyuyor bırakınca uyanıyor çok zor ya Allah yardımcınız olsun çok geçmiş olsun
Evrem94 Bizde dün 39.5 ateşi gördük kusma ishalde var. 4.5 aylığız dişten sandım ama enfeksiyon çıktı. Bizde salgına yakalandık herhalde