birgull Merhaba güzel anneler. Bebeğim tam 5 aylık. Ek olarak neler verebilirim? Siz neler verdiniz, veriyorsunuz? Kaşık maması ve pirinç unu veriyorum şuan günde bir kez
Sahraligunler birgull pirinç ununu listeden alıp çöpe atın hiçbir besin değeri yok sadece şişkinli verir besleyici hicbirsey içermez
Neslihan1903 birgull 5 aylık biDe yeni başladık sadece meyve püresi ve meyvenin suyu cam rendeden pirinç unu falan faydasız şu an sadece birer 2 şer kaşık tadım
Handeeeee birgull Merhaba benim bebeğimde 5. Ayına yaklaşmak üzere bizde kaşık mama başladık. Evde kendim bebe bisküvisi yaptım. İnternette tarifi var bakabilirsiniz. Beyaz şeker kullanmadan gayet sağlıklı yapılıyor. Kaşık mamasinin içine 2 tane ondan atıyorum. Bazense yaptığım bu karışıma elma armut rendeleyip karistiyorum. Tat vermesi için bu şekilde deneyebilirsiniz.
Kk41 birgull Pirinç unu yerine yulaf unu kullanabilirsiniz ama suan icin çok erken . Tadım yaptırdıysanız sebze püreleri yapabilirsiniz
qwrt1245 birgull 6 aylıkken kabak havuç patates ile başladık sonrasında yoğurt verdim şimdi de teze fasulye deniyoruz. Doktorumuz önce sebzeler sonra meyveler ve tatlı şeyler dedi. Kaşık maması ve pirinç unu gibi şeyler yerine sebzeler ve bu sebzelerden çorbalar yaparak verebilirsiniz tadımlık olarak. Önce tatlı şeyleri yedirirseniz sebzeleri yedirmekte zorlanabilirsiniz