Okd2021 Merhaba hanimlar saat 24 itibari ile 2. Ay atagina basladik. Tam 3 saattir bebegim aktif emiyor. Yutkunuyor sut geliyor eminim ama hala doymadi ve uyumadi. Bu normal mi?
Arenbuse58 Okd2021 Benim sütüm yetmediği için şuan saat 04.46 90 cc mama verdim saat 7.30 gibi kendiliğinden uyanicak emmek için 2 ay 18 günlüğüz bizde
Suheda16 Okd2021 ay aynı sorunnn sonunda uyudu ama olan benim uykuya oldu uyuyamıyorum her an kalkcak korkusu evde de tekim 😒
idilolo Okd2021 8-9 hafta atağı di mi? İlk hafta hadi neyse eh işte şeklindeydi ama sonraki hafta felaket geçti, uyumak istemedi, gaz, ağlama vs. Bugün sanırım bitti inşallah bitmiştir yani. Bir sonraki atak inşallsh kolay geçer. Dün katılarak ağladı.
Okd2021 Suheda16 kac gundur boylesiniz biz 52 gunluguz. 6. Hafta ataginda da asiri israhlanmisti. Yedigi ictigi nereye gidiyor anlamiyorum?
Suheda16 Okd2021 2 gündür ya çekilir dert değil bide benim kız garip her osurduğunda da ağlıyor hoppaa yine uykusundan uyanıyor herşey dejavu gibi sarbaştan 😒 allah yardımcımız olsun valla olan bize oluyor
Suheda16 Okd2021 kaç günlük doğdu bebeğiniz dedin dimi doğru anladım bacım umarım uykusuzluktan anlamamış olabilirim kb 38. Hafta 2 günlükken doğurdum 29 haziranda
Okd2021 Suheda16 atak donemleri 40 hafta uzerinden hesaplaniyorya o yuzden sordum tam denk geliyor sizin bebeginizle bizimki. Hala ayaktayim memede uyuyor simdi de koyunca uyaniyor tam dusene girdi diyorum yenj yenu seyler cikiyor
Suheda16 Okd2021 ay aynen nokta atışlarını üst üste yaptın bacım benim ya her gün bi değişir vallaha öyle diyorum ki bu saatlerde uyuyor oh temizlik yaparım yada duşa girerim hoppa yapamıyorum insan bunları yapmayı özler mi? Özlüyormuş valla bunu anladım hele bide tek bakıyorsan baba dırtlık yapıyorsa daha da kötü 😒
Okd2021 Suheda16 zaten benim bebegim memeci 2 3 aya duzelir dediler sabirla bekliyordum. Cunku 1 ay icinde ise baslayacagim aksi halde cok zorlanirim. 2 gundur gunduz uykulari da fena degildi. Yaa tam saatinde bu kadar degisir mi anlam veremiyorum. Gram uyumadim 😭
Okd2021 idilolo ben 6. Hafta ataginda korona oldum disari da cikartamadim. Normalde gezin tozun atlatin diyorlar. Gecti sukur 1 hafta yerle bir oldum aka gecti. Simdi bu basladi 2 hafta suruyormus bir de sizinki tam kac gun surdu?
300421 idilolo şuan biz 4 aylık olduk 35 günlük atağın çoğu bitti azı kaldı bizde 20 25 gündür 2 kilo verdim valla emmiyor zaten beni mama yiyor benim için daha sıkıntı hapşırıyorum ona ağlıyor gülüyorum ağlıyor elinde ki cıngırağı düşürüyor alıp veriyorum gülüyor hemn arkasından ağlıyor benim 20 25 gündür piskolojim bozuldu