Sadecezeynep Kızlar 5 buçuk aylık bebeğim sabah 37,5 du ateşi bi huzursuzluğu falan yok calpol verdim ama şuan 39 yine calpol verdim limonlu çorap giydirdim bezini çıkardım başka napabilirim bu saatte doktora götürmek istemiyorum
Gygy Sadecezeynep canım git hastaneye neden gitmiyorsun bebisin çok küçükmüş düşmezse gitmelisin bence
tontisbebegim Sadecezeynep sarımsağı dövün has zeytinyağı ile karıştırın 2 3 saat beklesin. Gece uyumadan ayak altına sadece yağdan sürüp çorap giydirin. Sabaha kadar tekrarlayın sabah hiçbirşeyi kalmayacak. Her zaman uygularım ve her zaman da sabaha düşmüş olur ateşi 💛
Durum2021 Sadecezeynep Canım sirke harareti arttırır lütfen deneme ateşli çocuklara sirkeli su kesinlikle önerilmiyor.Bi sayfada okumuştum 2 diş sarımsağı döv ve zeytin yağı ile karıştır hatta varsa çörek otu yağıda ekle ve ayak topuklarına sür ve çorap giydir. Allahın izni ile faydasını göreceksin.Çokkk geçmiş olsun İnşaAllah geçsin gitsin 🤲
Zeyzey16 Sadecezeynep artabilir ateşi hastanede kontrol altına alınabilir. Belki önemli bir şeydir. Gidin bence.