2prenss_annesieliff_ Zeynepkizilgul ben sok tan aldim canim yaptim sabahleyin bakalim nasil olucak 🙈🙈
Minnakkk NaimeYilmaz yayla çorbası fırında köfte patates pilav kabaklı havuçlu yoğurtlu salata.mevsim salata Kemalpaşa tatlısı 😀 iftarda annemdeyim bayılcak gibiyim resmen bebeğim sadece anne sütüyle besleniyor halsiz kaldım 6 ay dolmak üzere. Bir de bizim buraya has piyaz dedıgımız biley var Ramazan’da mutlaka olur o var 😀 degısık bir pidesi var onla yapılıyor kıymalı falan
ZeynepEslem Purple buna cesaret etmen bile bence büyük bişey. Elbette ibadetimiz oruç farz. Ama senden senin bünyenden beslenen bir canlı var sen bu defa kendinden önce onun rızkını azaltıyorsun. Valla iyi cesaret. Ben yapamadım. Çok üzüldüm tutamadım diye ama kızım çok küçüktü bunu ona yapamazdım
Deletedmom312 Purple süt azalmıo iftarda ve sahurda yeterince su içip süt artıran şeylerden yediğin zaman.oruç sütü azaltır düşüncesi yanlış bence
Minnakkk Purple emzirıyor musunuz çok zor oldu bugün sıreklı mızmız acaba yetmedi mi sütüm diye endıse ettim 😞
HavucellaBey NaimeYilmaz 🎗Kıymalı Pide Yanına Çoban Salatası Onun Yanına Yaprak Sarma.. 🎗Enginar Çorbası Ve Mantarlı Nohut Pilav 🎗İslim Kebabı Cacık Tatlı Kazandibi 🎗İmam Bayıldı Laz Böğreği 🎗Karnıyarık İnegöl Köftesi VE TABİKİ KIYMALI PİDE VE SU OLMASSA OLMAZZ
Melekannem Bsrsdf 🌷 Yoğurtlu Patates Sulusu 🥔 🌷Fırında Kızarmış Tavuk 🐓 🌷Firik Pilavı 🌷 Salata 🥗 👏🏻🤭🤭
Almilaninannesi Herkese hayırlı ramazanlar🕌🌙 Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin inşallah.. Bugünkü iftar menüm; Mercimek çorbası 🍵 Lahmacun 🌯 Mevsim Salatası 🥗 Tatlı.... Tatlı düşünmedim daha ☺️
Bussck Alazcns ben aynı bahçede oturuyorum kayınvalidemle alt katta onlar üst katta biz yemekler çoğunlukla beraber yenir ben yok gelmeyin desem eşimi düşünemiyorum bugün ayrı yiyelim biz oruç değiliz diyicem bakalım nasıl bi tepki alicam
Alazcns Bussck zaten eş çok önemli aile konusunda. Sesini çıkarmayan eşine destek olmayan erkek de boşuna yaşıyor.
Mrveglsn Yaaa ben yeni doğum yaptım gaz olmasın bebekte diye herşeyide yiyemiyorum. Bebekle ilgilenmekten yemek yapamam 😞 artık eşim gelince yapacak oda zavallı kızartma diyor napsam bilemedm