1016b alimmiseni ben Balıkesir de mağazasına gittim yeni ancak her ürün yok net sitelerindrn gösteriyorlar yani aynı şey oluyo netten almakla sonuçta gözünle görmüyorsun almadan önce
mom726272 1016b aynen mağazada çok az ürün var. Yine de idare eder yani çok çok kötü değil ama çok kaliteli de değil. Ben koltuklarımı ordan almıştım beğenmedim 2 sene sonra değiştirdim ama zigonlar, orta sehpa ve tablolar çok iyi çıktı
1016b buselidunya işte mağazasında da göremeyince cesaret edemiyorum ki dün gezdim başka markaları da çoğu yerde ürünleri bilgisayardan gösteriyor misal siyahı var beyazı yok ellerinde. E bende PC den bakmayı biliyorum o ürünlere sonuçta canlısını görmek istiyorum 😬☺️
buselidunya 1016b Yani zaten bir kere alıyosun bence de görüp al ama koltukları genelde güzel oluyor ne alcaksın bilmiyorum ama😬
Woody SweetPaw 1016b Merhaba, ben karnaval home markasının bir ürününü aldim. Almadan firma ile iletişime gecip6fotograf istedim. Daha sonra aldim. Siz de önce üretici firma ile iletişime geçebilirsiniz Bir arkadaşım salonunu vivense den aldı Hiçbir sorun yok
1016b buselidunya ben yemek masası almak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum He birde zigon sehpa
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi 1016b Bir sorun yaşamadım ünite halı ve yemek masası aldım. Hepsi çok sağlam 3-4 güne elime ulaştı eksiği yoktu her şeyden fazla fazla koymuşlardı vida falan. 😂
1016b AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Hım böyle olumlu mesaj görünce ay alayım diyorum sağlamdır diyorum ama işte 😬
Zelisblt 1016b Biz evimizin bütün mobilya ve aksesuarların ordan alırız. Çok memnunuz çok ilgililer nakliyat biraz gecikiyor ama sorun edilck bişy değil ne zamn arayıp bi sorun iletsek hemn gelip yardımcı oluyorlar
1016b Zelisblt e süper ya ben pek ilgili değiller diye duyduğum için ürünlerinin arkasında durmazlarsa yazık onca para verip alacağız ürünler fotoğraflarda çok güzel de
Zelisblt 1016b evt çok güzel ve kaliteli oluyor, biz yatak odası takımı salon takımı, sehpalar, avize, duvar dekorasyonu tablolar aklına ne gelirse hep ordan alırız 😌