Mirac2019 Arkadaşlar nolur bana yardım edin oğlum 26 aylık ama inanın çoçuğumu tanıyamıyorum herşeye ağlıyor iştah deseniz sıfır hiç bişey yemiyor 3 hafta önce ortalıktaki ishal salgınına yakalandık bide misafirlerim var görümcemin kızı kayınvalidemler falan ev kalabalık hiç bir oyuncağını paylaşmıyorum sürekli ağlıyor kendi kendine oyun oynamıyorsürekli peşimde anne anne 2 dk ayrılmıyor tuvalette bile gidemiyorum sürekli dediği olsun istiyor nasıl baş edicem 🙃 çok kilo verdi 15 gündür süren bir ishal var kaç doktora götürdüm tahliller yapıldı ama şükür bişey çıkmadı huy tamamen değişti zaten ne kadar zormuş 2 yaş sendromu
jap Mirac2019 28aylık aynı kızım. Evin içinde bile yalnız kalmak istemiyo başka oda da. Hep kucağımda. Herşeye ağlıyo. Sabır diye diye geçiyo günler
Begum64 Mirac2019 21 aydan selamlar. Her şeyi ben yapacağım sevdası, bitmeyen mızıltısı( bu zamana kadar çok hareketli olsa da asla gereksiz ağlayan, mizildayan bir bebek değildi) paçamdan asla ayrılmaması ve daha bir çok sebeple delirmek üzereyim.
defneninannesi2 Mirac2019 benim kızım 18 aylık bunları yapıyor acaba erken iki yaş sendromuna girmiş olabilir miyiz😅😅😅 bugün onu uyuttuktan sonra sinirden oturup ağladım
Mirac2019 MiracAlpinveUmutunAnnesi ne zaman bitiyor tahmini kendimde arıyorum suçu ben mi şımartıyorum acaba diye
jap Mirac2019 evet. Bi ara uyumak istemiyorum diye ağlıyodu gecenin 3ünde. O geçti bazen tekrar dalmakta zorlanıyo
MiracAlpinveUmutunAnnesi Mirac2019 3 bucuk yaşında şuan oğlum yeni yeni azaldı. Tabiki çocuktan cocuga da değişir.
Mirac2019 Begum64 alın benden de o kadar iştah sıfır mızırtı hiç bitmiyor alt değiştirtmek istemiyor tuvalet istemiyor yemek istemiyor ne yapıcam şaşırdım kaldım
Begum64 Mirac2019 gereksiz ya da olmaması gereken bir şey istediği zaman dikkatini başka yine çekmeye çalışıyorum( o da bir yere kadar tabi) baktım olmuyor hemen dışarı çıkarıyorum su an elimden başka bir şey gelmiyor. Çaresizlik çok zor.
cansukayra Ay bizde 22 aylığız 1 haftadır hiç bişey yemiyor en sevdiği şeyleri bile yemiyor huyu değişti olmadık şeylere ağlamaya başladı bide kızınca bişey fırlatıyor elinde ne varsa o an en zoru yemek işi ya bu durum çok üzüyor beni
miran-2019 Şikayet yok kızlar engelli ve hastahanede çocuklarının başında anne demesini bekleyen ne çok anne varken bunların hepsi geçecek sabır ı en güzel işte tamda burda öğreniyoruz bitecek hepsi büyüyecekler onlar büyüdüğünde bizler mızmızlanıp yaşlanıcaz ve onlarda bizlerle uğraşacaklar herkesin günü çocuklarıyla mutlu Mesut olsun inşallah dua en büyük yardımcıdır sayenlerinde ben hergün bolca salavat çekiyorum 😂😂
cansukayra miran-2019 şikayet yok tabi evladımız sonuçta Allahım bir dk bile ayırmasın onlardan bizi kaza bela vermesin yeterki iyi olsunlarda
Mirac2019 miran-2019 şikayet değil aslında bu çözüm bulma isteği insan kendini sürekli sorguluyor bende mi hata ben mi yüz veriyorum yada bişeyleri yanlış mı yapıyorum diye allah herkesin çoçuğuna can sağlığı versin hepsi gelip geçiçi bu günlerinide özleyeceğiz ilerde
defneninannesi2 Mirac2019 ahhhh yandıııımmm desene asla uslu durmuyor sürekli tehlikeli her deliğe giriyor lavaboları elliyor günlük lavabo olmaktan dip köşe temizlik yapmaktan öldüm😕 kış gelse bi odaya kapansak diyorum babası abur cubur vermiş ekine bi iki kez hangi çekmecede olduğunu çözmüş önemli ne geçip mama diyor istediği şeyi vermeyince yıkıyor ortalığı🙄🙄 balkona çıkmak istiyor çıkıyoruz odaya geri kaçıyor odaya geçiyoruz balkona çıkalım diye geri ağlıyor Allah ecir sabır versin cümlemize nasıl yaklaşacağımı bilemiyorum bi kere bile yüksek sesle konuşmadık acaba korkmuyor mu diyordum
Mirac2019 defneninannesi2 valla benim bazen sabrım taşıyor bağırıyorum o benden daha çok bağırıyor susuyorum bende bilemedim 🙃 nasıl hareket edip nasıl davranacağımı