Arsel https://www.hizliresim.com/9r1ikpt Anneler selam. Soldaki daha önce aldığım krem. Sağdaki Hepsiburadadan bugün gelen krem. Sagdakinin ambalajı farklı olunca şüpheye düştüm. O ambalajda krem aldınız mı daha önce, sağdaki gibi yani??
-Gizem- Arsel ambalajı değişmiş gibi görünüyor ben de kullandım ama hiç hatırlamıyorum hangisi gibiydi
lanadelmiyav Arsel eczaneden alın bu tarz şeyleri. Sıkıntı oluyor internetten alınca. Ayrıca evet sahte gibi duruyor. Ambalaj farklı.
Arsel BademsMam MiracAlpinveUmutunAnnesi lanadelmiyav Sareeninannesi Bal-Kaymak ikizlerinannesi2985 Leylus Tahannesi25 TalentedMom bahar95 Happygirl8 BademsMam Kızlar BAYER dönüş yaptı bana. Üründe ambalaj değişikliği olmuş yani sıkıntı yok. İçerik araştırmasi isterseniz ürünü bize gönderebilirsiniz dendi
Sareeninannesi Arsel yan çarı gibi durmuş yani sahte gibi ben sipariş ettim böyle değildi orjinal paketinde geldi
Bal-Kaymak Arsel Bepanthol kullanıyorum ama hiç dikkat etmedim. Şimdi oğlumun odasında bakamıyorum ambalaja. Hep eczaneden alırım ben.
ikizlerinannesi2985 Arsel instagramda bepanthol e sorun bence. Sahte olacağını sanmıyorum paketi değişmiştir, olan şeyler. Ama yine de onlara bi gönderin fotoğrafını isterseniz
Leylus Arsel bizimki soldaki gibi.bubtarz seylerde satıcı hepsiburadaysa alıyorum bez vs diğerlerine güven olmuyor
bahar95 Arsel bende bepantol kullanıyorum şuan trendyolda indirimde ambalajı farklı almak istemedim yakınında eczane varsa bir sor bence
Arsel Trendyolda birisi bu sağdaki gibi olan ambalajın neden farklı olduğunu sormuş. Firmanın ambalaj değişikliği yaptığı cevabını almış. Ben de direkt Bepanthole mail attım ve instadan yazdım.. bakalım neymiş doğrusu 🙄
Happygirl8 Arsel etbis uygulamasını indir barkotu sorgulat, ambalajı değişmiş olabilir.. Oraya kayıtlıysa sahte değildir☺️😃
Hemsirebirannee Arsel merhaba internetten aldığınız ürünleri ilaç takip sistemi uygulamasından sorgulayabiliyorsunuz, orjinal olup olmadığını