Enise 6 ay 12 günlük kızımın kafasının tepesi Konak dolu kremi tek pek işe yaramadı tekrarladı tarak kullanıcım ne tavsiye edersiniz
Kcjfnckd Enise adamların kullandığı bir tarafı ınce bir tarafı kalın ben onun ınce yeriyle yaptım banyodan once yagladım kafasını yastığa havlu serdim yagla berber masaj yaptım yumısadı tarafın ınce yeriyle yavas yavas taradım cok bastırmadan
Aslialya061218 Chicco tarak kullandım bebe yagı sürüp biraz beklettim daha sonra taradım en son banyo yaptırdım bi süre sonra geçti bizimki. Bide kafasında şampuan kullanımını azalttım sanki kuruluk yaptı konağın iyileşmesini geciktirdi gibi gelmişti bana
Aslialya061218 Enise fırça değil normal ince tarağıyla taranıyo zaten konaklar taradıkça çıkıyo tarağa
Turkmen2019 Nivea yag surdum banyo oncesinde 15 dk beklettim ayni zamanda taradim yavas yavas ince disli bir tarak olmasi yeterli 3 dustan sonra temizlendi
Emrem Banyodan bir kaç sat önce zeytin yağı sürüp beklettim sonra ince dişli tarakla yavaşça taradim çok şükür üçüncü banyoda gecti