Seher05 5 ay 5 günlük bebegim 1 haftaya yakındır mama içmek istemiyor aptamil kullanıyorum hiç degiştirmedim resmen 4 5 saat duruyor zorluyorum sürekli diliyle ittiriyor içmek istemiyor napabilirim başka hangi mamayı kullanabilirim
Alygkc Seher05 mamayla alakası yok bugüne kadar içmiş şimdi mi beğenmeyecek bacım işte atak matak bir şeyler vardır 😂 bizim ki de öyle
Ayseege6156 Seher05 mamayla alakası yok endişelenmeyin bizimki de SMA kullanıyor o dönemlerde çok reddetmişti resmen aç yaşadı iki hafta kadar zorlu geçti.. ama atlattık bu tamamen büyüme ataklarından kaynaklı bi durum
fgnrcp2704 Seher05 doktorla gorus bı uugun görürlerse bu dönemlerde ek gıdaya baslayabiliyorlar ufak ufak da olsa aç kalmasindan iyidir
Seher05 Ayseege6156 cok üzülüyorum bu duruma inşallah bir an önce biter ben bile o saatlerce ac kalamıyorum küçüçük bebek nasıl duruyor hayret ediyorum
Seher05 fgnrcp2704 vermeye başladım evet ama bir çay kaşıgıyla karnımı doyar mamayı içse ınu tadumlık veriyorum 😏
Ayseege6156 Seher05 biz o şekilde olduğu için doktorumuzla konuşmuştuk kontrole gittik kilosu normal di o kadar yememesine rağmen fakat yinede ek gıdaya başlatmıştı yavaş yavaş isterseniz sizde bi görüşün
gulsnmstf Seher05 sız bence anne sutunu verın bıberonda sagıp bıde ole deneyın belkı meme tutardır bıberon tutmak ıstemezdır eltımın ogluda oleydı sutu sagıp verdı ıcmedı bıberon tutmak ıstemıyomus
bebiskoooo Seher05 benim bebeğim de öyleydi diliyle itiyor kasıyor kendini mama içerken sebebi mamanın gaz yapması aptamil kullandım gaz yaptı hipp combiotik kullandım gaz yaptı dün sma optipro aldım sizin gibiydim tüm gün mama içmedi 3 aylık ve açlıktan kan şekeri düştü yani ve şükür sma yı çok sevdi tavsiye edeirm