Gul2566 Arkadaşlar ikinci aşimizi vurucaz çok korkuttular beni üstelik bebeğim kolik kara kara düşünüyorum nasıl vurucaz çok rahatsız olacakmi diye bebeğim iki aylık vuranlar nasıl atlattilar?🙄
Teemo07 Gul2566 hiç bir sorun yaşamadık. Ateşi en fazla 37 yi gördü. Ne huzursuzluk ne başka birşey. Hiç korkma 🤗 eve geldik hemen eklemlerine ılık bez koydum. Sürekli de değiştirdim. Bastan önlem alayım diye. Sadece gece 2 gibi yarım çay kaşığı calpol verdim rahat rahat uyudu.
Duygusuz Gul2566 bebeginizde bir sorun olmaz sizde de kol agrısı bas agrısı belki vücut agrısı olabilir ben ilk dozda bas agrısı kol agrısı ets oldu ikincisinde sadece kolum agrıdı bebegimde bir problem olmadı
Gozde_alparslan Gul2566 sorun yaşamadık bizde benimde bebeğim kolikti bnide çok korkutmuslardi şükür ateşi de çıkmadi sadece ikinci gün biraz huyszlandi
Bogaannesi Gul2566 2 den degil valla 4 den kork😂 2 hicbsey yapmadi ama 4 . Ay aşısı kabusum oldu resmen 72 saat suren ates ve huzursuzluk🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Gul2566 Teemo07 bizimki zaten huysuz bide aşı vurulunca ne olacak merak ediyorum inşallah dediğin gibi atlatrz bizde
Teemo07 Gul2566 eger rahat etsin uykusunda huysuzlanmasın dersen geceye dogru sende verirsin birazcıcık calpol. Kötü düşünme hiç 🥰
Duygusuz Gul2566 😄😄 Ya ben covid asısı olacaksınız sandım kusura bakmayın. 2 ay asısı nda benşm bebegim cok huzursuzlanmıstı
Gul2566 Gozde_alparslan aynı buda kolik durduk yere bile ağlıyor zaten üzerine onun huysuzlugu diye çok korkuttular benide