Minikannesiii0655 Kızlar bebeğim 3 aylık malum sıcaklardan dolayı acayip terliyor su gibi oluyor sabaha kadar 10 kere kıyafet değiştiriyorum camı açmıyorum beşik tam Cam kenarında camı açsam hasta olurmu acaba
Karanbuse11 Minikannesiii0655 ceyran yapmasın canım hasta eder sadece kendi odası açıksa ve çok esmiyosa bişey olmaz benim oğlum tam 1 ay çekti ya malesef yer yatağı yapın daha serin oluyo çok rahat ediyo bebekler başının altına pamuklu bi örtü çarşaf falan serin bide isterseniz günde 1 çay kaşığı 1 tatlı kaşığı kadar su verebilirsiniz malum havalar aşırı sıcak çok terliyo bebişler
Morfrenk Minikannesiii0655 karşısında kapı açıp çift taraflı rüzgar olmazsa(bu havada da olursa zaten 😅) bir şey olmaz. Doktorum bebek üşürse hasta olmaz, terlerse olur demiştiiii
Dryalp Minikannesiii0655 canım benım de cok terlıyor cam hep açık tam yanında degıl camın kafası felan da cok terliyor cok nem var su cok verıyorum valla suyu cok içiyor tam yanındaysa tavsiye etmem biraz uzak olsun kapıyı kapayın birşey olmaz ama camın orada tutmayın sonuçta uyurken terler vurur onu olmaz
Browni_61 Minikannesiii0655 Gündüz bebeginize su içirin besiginide cam kenarindan alin baska tarafa koyun cami acin ama sadece yattgi odann cami acik olsn ceyran yapmasn.Benm bebegmde 7 ay 27 gunlk terliyo ben yer yatagi yaptim orda yatiriyorum üstünü örtmuyorum odanin penceresinide açıyorum biraz cok sıcak oluyo biz bile uyuyamiyoruz.Yer yatagnda rahatca tur ata ata uyuyo