Gozde_alparslan Ayse3016 https://denebunu.com/my-feed/ site bu giriyorsunuz size uygun seyelri isaretliyorsunuz bilgilerinizi dolduruyorsunuz zaten sizi yonlendiriyorlar ücretsiz üye oluyorsunuz
YusuffunAnnesii Gozde_alparslan hergun mu giriro bakiyosuniz ua ben unutuyorum heo bakmayi gelse bile kutuya ne kadar surede kayboliyo kutudan yoksa geldimi duruyomu kutuda ay anladiniz siz😂
Gozde_alparslan YusuffunAnnesii yok valla canm kaç ay önce üye oldum şimdi mail geldi mail gelince hatırladım baktım gelen de zaten hediye paketiymis 🥰
Gozde_alparslan YusuffunAnnesii anladım canm yok her gün girip bakmadım ben bir kere profili doldurmuştum unutmuştum hatta bir saat önce mail geldi onda da zaten çıkan urunlermis 😌
Gozde_alparslan Gulumse1 bilmiyorum canm ilk kez çıktı ben iki sayfa halinde çektim belki öyle çıkmıştır üç duş jeli iki yumastici bir bulaşık deterjanı bir alt açma bezi bir içecek bir diş macunu bir psik kremi bu yani 😌
YusuffunAnnesii Gozde_alparslan mail olarakta geliyo yani size kutuya urun geldigi son soru adreslerim yazio oraya adres ekledinizmi😍helal edin iki soru omdu💛
Gozde_alparslan YusuffunAnnesiine demek evet canm mail.olarak geldi açtım hediye kutunuz diyordu evet adres yazmıştım bide kutuyu onaylamak için adres istiyorlardı onada adresimi yazdım 🙏
Brnily Gozde_alparslan bana gelen maili görmediğim için kaçırmıştım bir daha ne zaman çıkar kim bilir 🙄
Gozde_alparslan Mom345 valla hepsi diyorlar burda da.oule diyro hatta kutuyi onaylayinca siparişlerinde hepsi geçiyor 😌
Happygirl8 Mom345 yok listede gösteren herşeyi gönderiyolar ☺️ ama duşjeli kremlerin felan küçük boylarını mesela 10 ml diyo bazılarında 😄
Mom345 Gozde_alparslan ya öyleyse banada bissürü şey çıktı hiç bakmadım direk onayladım gidem de bakem bari