SevdaNurumm Arkadaşlar 2 yaş oğluma tatilde giymesi icin alıcam ama kac adet alıcagmı bilemedim. Deniz de havuz da nasıl sürekli değiştrmem mi gerekli? 😊
Eminos SevdaNurumm kac gun kalacaksiniz en fazla 3-4 tane gider onda da gitmez bile 2 bez yetiyor atmiyorum onu da kurutup seneye tatilde kullanmistim
Bebekcik2406 SevdaNurumm uzun süreli kullanımda çişi dışarı veriyor ben primanın mayo bezini almıştm tatilden yeni geldik 1 paket yetti günde 2 adet kullandım memnun kaldım ama benim oğlum havuza ve denize girmedi korktu sadece havuz kenarında oynadı ve ayaklarını soktu
Deletedmom0099 SevdaNurumm sleepy aldım ben günde 2 kere denize girdi her çıktığında değiştirip normal bez takmanız gerekiyor hem bez ıslak oluyo üşütür hemde o bez sadece kaka tutuyo çiş tutmuyo 8 tane kullandık toplam
Rules SevdaNurumm günde 1 tane kullandım. Denizden çıkınca normal bez bağladım hemen kendimiz duş alırken mayoyuda suya tutup astım bi dahaki girmemize kadar kurudu tekrar giydirdim. Çoğunda çiş yapmıyordu bile çiş yapınca yenisini kullanıyordum. Sarı sarı belli oluyor çiş yapınca.
Mamaqueen SevdaNurumm eger kakasini denizden havuzdan once yaptiysa ben baglamiyorum kulot bez. Cunku kulot bez sadece kakayi tutuyor cisi tutmuyor zaten. O yuzden poposuda rahat etsin derseniz kakasini yaptiysa eger baglamayin normal mayosuyla girsin rahat rahat :):)