Emrebey Merhabalar 2,5 aylik bebegim sadece anne sutuyle besleniyo. Gunlerdir yesil kakasi neden olabilir bilen biri yardimci olabilir mi usutme diyolar ama pek sanmiyorum
HicisleriBakani Emrebey bencok cektimbu durumdan hemen yazayim 😊 Onsutu fazla aliyor olabilir. Bu durumda sutunuz coksa biraz sagmak ve dahaz az on sut almasini saglamak ise yarayabiliyor. Diger bir sebep probiyotik eksikligi. Ishal kivaminda ise damla kullanabiliyorsunuz ama doktora danisip bir test yaptirmak daha dogru bu durumda. Bebis ya da siz demir takviyesi aliyorsaniz da yesillesme oluyor. Bu durumda önemli olan sizin gozlem yapip ishalse eger doktora danismaniz gerekebilir
asliuyar Emrebey benim de bebeğim 2 ayından beri yeşilli bazen mukuslu kaka yapıyor. Doktoruma söyledim çok da önemsemedi. Kilo alımı iyi ve başka şikayetimiz yok diye sanırım. Normal karşıladı. Ben de çocuğumun sürekli emmesine bağlıyorum. Çünkü gece uykusundan sonraki kakası sarı oluyor gün içinde yeşil.
Sedagmlksz Emrebey benim de 2 aylık bi süredir yeşil yapıyodu bu ara sarıya döndü tekrar bugün kontrolümüz vardı dr ye sordum olabilr dedi
Emrebey HicisleriBakani Sut cok sık sık emiyo on sutu cok aliyo olabilir o yuzden demir takviyesi de ben aliyorum ama bayadir aliyorum onceden aldigim halde sariydi simdi yesile dondu. Yine de bi test yaptirmak lazim o zaman. Tesekkur ederim cok aciklayici oldu 😊
Emrebey asliuyar ayni durum bizde de mevcut gece sari oluyo gun icinde yesil. Demek ki on sut olayindan dolayi endise edecek bi sey yok tesekkur ederim🌸
asliuyar Emrebey inşallah öyledir 😪 yine de kafama takıldı. Süt intoleransı olabilir mi acaba diye düşündüğümden 1 hafta yumurta ve süt ürünü kullanmayıp gözlemleyeceğim.
Emrebey asliuyar bizim doktora henuz soramadim sorduktan sonra ben de bi denerim olmazsa o sekilde. İnsallah degildir
Emrebey Sedagmlksz internette de normal diyo ama iste usutmus falan denince cevreden insan tedirgin oluyo
Sedagmlksz Emrebey zaten millete gelşnce ben emziriyom çocuk yarım saat sonra ağlayınca aç bu çok kaç diyolar😂😂