Gzde07 Poposunun arasında geçmek bilmeyen pütür pütür kızarıklıklar var ve belinde olmaya başladı bezden mi oluyor başka bişey mi var mı başına gelen çözümü olan
aysegul0707 Gzde07 bezden oluyor olabilir çünkü geçmedi demişsiniz. Ben pişik için hanedan on mavisini ve kırmızı kantaron yağı kullanıyorum
Sgz Gzde07 bizim de öyle canım mantar dedi Dr umuz krem verdi 1 hafta kullandık ama hâlâ geçmedi 😔 şimdi ön taraflar da kızardı
aysegul0707 Gzde07 kırmızı kantaron yağını deneyin. Bir de geri gün mutlaka yıkayın ve bezi bağlamadan biraz açık bırakın poposu hava alsın o zaman pişik olmaz
Gzde07 aysegul0707 hiç ıslak mendil kullanmıyorum su v pamuk yada direk yıkıyorum mutlaka kurularım da herşeyi yapıyorum ama geçmiyo işte teşekkür ederim fikriniz için
Evrem86ipek Bizim de oldu, doktorumuz ilaç verdi öyle geçti, yağların hepsini denedim asitli olduğu için daha da arttırıyor bence , ıslak mendilini yıkayıp öyle silin ve poposunun kuruduğundan emin olun, çok geçmiş olsun.
Sgz Gzde07 poposunun üstünde de vardı çok şükür minik bir şekil de kaldı ama ön tarafı kızardı şimdi de 😥