Brna-34 Merhaba güzel anneler, Emzirirken diş için augmentin bid 625 mg kullanan oldu mu acaba? Bi sakıncası oluyor mu? Kullanan anneler cevap verirse sevinirim.
HazalOzan Brna-34 kaç aylık acaba bende 10 aylikken kullanmistim bisey olmaz artik demisti olmadi da ama mesela emzirip iciyodum 2 3 saat falan emzirmiyodum
minmin-hanim Brna-34 Şu an sezeryan doğum sonrası için cec 1000 mg kullanıyorum ama bebeğim dogdugundan beri pişik sanırım sütümden bebeğe geçiyor çok üzülüyorum
Ikrazumra19 Brna-34 birseu olmaz sezeryan sonrasi.bilr antibiyotik icip emziriyoruz en fazla hafif.ishal yapar bebeginizi
Nuryalcndag Brna-34 agumentin gerektiğinde çocuklara da verilen bir antibiyotik ama dozu felan değişiyordur tabi fakat etken maddesi çocuklara sık alerji yapabilen bir antibiyotik aynı zamanda, mecburimisiniz kötü mü dişiniz
Brna-34 Nuryalcndag apse yaptığı için mecburi kullanman gerek dedi doktor.Ama çocuk doktoruna sormadan kullanma dedi
HazalOzan Brna-34 evet bende disten dolayiydi cok rahat icebilirsin büyükmüş zaten canim bebeğin hic sorun olmaz
Nuryalcndag Brna-34 Hmm doğru doktoruna bir sorun isterseniz dozunu da söyleyin,agumentin dediğim gibi çocuklara da veriliyor ama dozu felan farklı oluyor sanırım
Brna-34 HazalOzan Cocuk doktoruna sormadan sakın içme hatta antibiyotik bittikten sonra bile artık süt veremeyebilirsin dedi doktor bende tedirgin oldum .Çok teşekkür ederim cevabın için.🌸❣
HazalOzan Brna-34 Çok abartmış sanki bittikten sonra bile falan diye ama yine icin rahatlasin tabi.. rica ederim 🥰🥰
E_doga Brna-34 ben 1000 lik augmentin kullanmıştım . Doktoruma da danışmıştım tabiki. Onay vermişti . Enfeksiyon kana karışırsa o daha kötü.