Ercannurdan Merhabalar anneler şimdi benim bebeğimin yarın ikinci ay asiisi olacak ve biraz korkuyorum ben üç tane vuruyorlamis yaptıranlar ne gibi sıkıntı yaşadılar😟
Bbgkbdk Ercannurdan huysuzluk yapmıştı ağladı ama ateş olmamıştı. 1 kere calpol verdik ağrısını alsın diye
Alparslan2206 Ercannurdan canım 4 gün önce yaptırdım bende Paranox S fitil verdim çok huysuzluk ve ateş yaptı fitil rahatlattı, sürekli ateşini kontrol et ve koluna dokunmamaya çalış 1 gün sızı yaparmış verem aşısı
DOLANDIRICI Ercannurdan sadece iğne vurulurken ağladı evde hiç bı sikinti cekmedik biz çok şükür ateşi bı ara 37 oldu calpol verdm hemen
Ercannurdan PamirVefa birincisi koldan olan verem asisi ikincisi bacaktan zatürre aşısı diğeride karma aşı bacaktan
DOLANDIRICI Ercannurdan inşallah bizimde yarın 4.ay aşısı var çok korkuyom inşallah buda 2.ay gibi sakin geçer
Aycarya Ercannurdan 2 bacaktan 1 koldan vuruyorlar huysuzlandı ateşi de bir kere çıktı carpol verdim düştü ama sürekli benim kucağımda sakinleşmek istedi
Nisacix Ercannurdan yani o sizin elinizde gidin ben veremi bugün diğerlerini 2-3 gün sonra vurduruc am diyin. Kabul etmeme gibi bi durumları olamaz zaten. Yazık çocuklara 3 asiyi biz bile kaldıramayız onların henüz bağışıklık sistemi yok. Nasıl ateşi çıkmasın
Muhasebeciana Ercannurdan huzursuzluk haricinde bir sorun yasamadik sukur. Atesi olursa asidan sonra 1 cay kasigi calpol verebilirsin 4-6 saat ara ile. Gecmis olsun simdiden 🥰
Aycarya Ercannurdan tabiki öyle birde sizde sakin kalın sonuçta bebeğiniz sizinde duygularınızı anlayabiliyor 😊