Gokce1504 Analar selam!😅 eşimin işinden dolayı 5 aydır annemdeyim şimdi eve geçme zamanı😅 problem şurda ben nasıl bi oda yapacağım beşik mi alayım normal yatak gibi mi bilemiyorum. Fotoğrafta atabilirsiniz bebişlerinizin odasını☺️ Önerilerinizi bekliyorummm🙏
Mom9870 Gokce1504 Yeni taşındığımız için henüz eksikler var bende odaya sticker almayı düşünüyorum. Bebeğiniz küçük montessori olur mu bilemedim, ileri de ayaklandığı zaman sarkıp düşmemesi için önlem alırsanız belki olur diğer türlü riskli biraz.
UraSsmom Gokce1504 Ben ilk park beşik aldım alt kısma geçtikten sonra yatmadı orda bikaç ay beraber yattık şimdi Montessori yaptı eşim onda yatırıyorum. Özel yapım olursa bebek küçük olduğu için kenar korumlıklarını biraz daha uzun ve kapılı yaptırabilirsiniz. Tabi sallanmıyosa 😊
Zeynepazram Yataktan inmeyi biliyor ve yerinizde müsaitse yere yakın montessori veya normal yataklardan alın iki kere almamıs olursunuz
Zeynepazram Gokce1504 o zaman yatak bariyeri alırsınız biraz daha büyüyüncede yataktan inmeyi ögretirsiniz cünkü ben besik aldım bosa 40 ı cıkana kadar yarı yattı yarı yatmadı sonra baya bi süre benimle yattı sonra hamak aldım 20 aylık hala hamakta yatıyor iki büklüm tasınınca oda yapıcam yatagına alıstırcam insallah hayalimde oda dekorlarının hepsini kendim yapmak var avizesini duvar dekorunu sticker ını ☺️ zaten ısıklı top yapıyorum tabiki onuda yapcam 🤭
Gokce1504 Mom9870 çok güzel😻 nasıl bi önlem alabilirim işte bende ondan korkuyorum yine beşiğe kalıyorum sanırım🥲
Zeynepazram Gokce1504 bu arada heveslenip günlerce ugrasıp örgü koruma yapmıstım 🥲 kullanamadı besikte uyumadıgından üstüne cıkıyodu merdiven gibi 🥲😂
Mom9870 Gokce1504 Ya bana kalırsa aslında o aydaki çocuk için montessori çokta lazım değil. Biraz daha büyüdüğü zaman yapmanız daha iyi. Ha yaparsanız da arkadaş demiş mesela bariyer tarzında korumalık oluyor. Ama bunu yan korumalıkla karıştırmayın o yatağın etrafını kaplayan şey.
Deletedmom5284 Montessorisini özel marangozda yaptıracağım ben yan kenarlarını normalden daha uzun istiyorum sarkmaması için
Mom9870 Zeynepazram Bende çok seviyorum. Bu dolap çok amaçlı kitaplık mutfakta yada salonda da kullanabilirsin mesela.
Zeynepazram Bu arada yere sıfır kapılı montessoriler var cocuk büyüyünce kapıyı sökersiniz ordan iner
Zeynepazram Mom9870 cocuk icin yeterli olur ama ben bir tık büyük olursa kendi ıvır zıvırımı koyarım diye dusundum 😂