yokbecanim Yavrusununannesiii laptopunuz varsa oradan açıp hdmi kablosuyla tvyi laptopa bağlayabilirsiniz
Deletedmom0099 Yavrusununannesiii xioaminin cihazını kullanıyorum fiyatı 300 lira normal televizyonu android televizyon haline getiriyor
Jument Yavrusununannesiii b͟i͟l͟g͟i͟s͟a͟y͟a͟r͟ i͟l͟e͟ t͟v͟ a͟r͟a͟s͟ı͟n͟d͟a͟ b͟a͟g͟l͟a͟n͟t͟ı͟ k͟u͟r͟a͟n͟ k͟a͟b͟l͟o͟d͟u͟r͟. T͟v͟ n͟i͟n͟ H͟D͟M͟I͟ g͟i͟r͟i͟ş͟i͟ v͟a͟r͟ m͟ı͟ ö͟n͟c͟e͟ o͟n͟a͟ b͟i͟ b͟a͟k͟m͟a͟l͟ı͟s͟ı͟n͟ı͟z͟.
nursocum Lazrail Ben şimdi ordan twd izliyorum ama telefonda alt yazı olmuyor bilgisayar yada tv de oluyor
Lazrail Yavrusununannesiii onun icin ozel aparatlar satiliyor usb gibi icinde birsuru uygulama var direk tvye takinca baglaniyor bir bakin isterseniz.
Lazrail nursocum bilmiyorum o kadarini ben ordan blu tv izliyorum oda turk dizilerini netflix tvden izliyorum 😂2 yerede para oduyemem😂
Yaseoo Yavrusununannesiii üyeliğin fiyati düşükse yansıtma olmuyor bnmde düşüktü fiyatı olmuyordu sonra iptal ettm de eniştemin arkdaşnın hesabına grdm izlendi sonra bnde hemen üye oldum izledm sonra fiyatini düşürdüm izlenmesi bnde iptal ettm 🤣 🤣
Yaseoo Yavrusununannesiii Bi fiyatini değiştirin baklaım olacak mı çnkü 3 tane fiyt var ben özel plan olanı almştm izlemştm sonra fiyatini düşürdüm izleyememştm