Tatlican nursocum Zararli ise riske atma canm nar bebek düşürur fazla yersen dediler korkuma az az yedim😂
nursocum harley benim eşim Ayrancı valla kola çok nadir olur bizde ilk hamileliğimde elim ayağım titriyordu artık bi bardak içiyim dedim yok bi yudum verdi 😅
Blackcloud nursocum Kuzum salam, sosis, sucuk, midye vs çiğ şeyler hamilelikte yasak diye biliyorum. 10 tanede çok fazla keşke 3-4 tane yiyip bıraksaydın.
Tatlican nursocum Aman ben bazı konularda bahtsiz bedeviyim😂😂 kimseye olmaz beni bulur 🙈🙈allah herkesin yavrularını korusun🤲
nursocum DoganurcaN Kız siz özgürsünüz ben sizin yerinizde olsam şimdi kova kova götürürdüm. Bebeyi yatırın güzel bi film açın ohhh keyif
Blackcloud nursocum Ahahahah yaaa bir kaç gün bekle istersen yada birer birer çerez gibi arada mutfağa git gel at ağzına.🥲
Zeyneptoprak nursocum yedim bişey olmadı ama olmicagi anlamına gelmez yani çok yemedim tabi bende 10 tane falan 😅
ikiprensannesii2 Çiğköfte yasak diye biliyordum doktora da sormak aklıma gelmemişti 😀 aylarca hasretiyle tutuştum doktora sordum istediğin kadar ye demişti 😂😂 bi doktorunuza sorun bakalım ne diyecek