nursocum Canım aşırı midye istiyor ama aşırı öyle böyle değil. Dün bi 10 tane yedim ama kesilmedi isteğim şöyle bi kova dolusu olsada yesem ama yasak be bebişler. Siz hamileyken yemiş miydiniz ? Nolur yedim bişey olmadı yorumları görmek istiyorum
harley nursocum yiyordum her gidişte 20 tane ama herkesin gebeliği bi değil şimdi beni linçlemesinler
2maviboncuk nursocum Ay daha dün akşam 55tane aldık yedik eşimle gece 4de yolladım aldı yedik doydum çok şükür ben😄 doktoruna sorda ye canım doyana kadar
DamlaDorukhan nursocum Yetmedi ama birley olur diye korkuyordummmm.🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Canımı çektirdin kııııııız💆🏻♀️
nursocum harley Nefsim yüzünden linçlenmek istemiyorum. Eşim gidip 2 kova yemiş orda bana getirmemiş inanabiliyor musun hamilelere uygun değil demiş adam hamile seni döver ulan
nursocum harley Siz özgürsünüz istediğiniz kadar yiyin biz eskiden tepsisi için pazarlık yapardık ne günlerdi be
harley nursocum yok o yüzden değil işte sen yemişsin neden ona da ye diyorsun falan derler ☺ ama ye nolacak yani şuan bile midye tava alıp yapıp yiyorum
Eciss nursocum içinde ağır metaller olduğu için önerilmiyor 1-2 tane öyle tadımlık sadece bebeğiniz için katlanmaya değer bence
nursocum 2maviboncuk Doktorum kesin yeme der 😂 Ama bana karbonhidrat ye dedi oda önerilmiyor gebelere bu gidişimde bi sorayım 😅
tontisbebegim nursocum hamileyken o kadar çok aşerdim ki 9 ay boyunca. Ağlıyordum artık. Ama eşim aldırmadı asla civa var diye doğum yaptığım an çıktığımda bi kova dolusu almıştı patlayana kadar yedim🤣🤣🤣
Mommyishome nursocum aaa yemeyinnnn benceee. benim doktorum bebeğine gözün kapalı yedirmeyeceğin hiç bir şeyi ağzına koyma hamileyken demişti