Mom7262 Kızlar hibiskus otu kullanan oldumu iştah kesip metabolizmayi hızlandırıyormus deneyip faydasını gören oldu mu acaba ?
qwrt1245 Mom7262 emziriyor musunuz bilmiyorm ama hamileler ve emzirenler için yasak daha önce doktoruma sormuştum o söylemişti
[silindi] Mom7262 Ben kullandim ozellikle diyet duraklama doneminde direnci kıriyordu. Ise yarıyor ama emzirdigim icin su an icemiyorum. Emzirme ve gebelik yoksa icebilirsiniz
qwrt1245 Mom7262 o zaman işe yarıyor diyebilirim hamilelikten önce kullanmıştım iştah İçin bir şey diyemem ama ödem attırıyor ve metabolizmayı hızlandırıyor.
Miniminnak22 Annem de kullanmıştı ve faydasını görmüştü kiii tiroid nodülü olanlar kullanamazmış onun için bıraktı Ama rengi ve kokusu çoookk güzel 🥳
qwrt1245 Elif3406 hamileyken düşük yapabildiği için yasaktı zaten emzirirken de çok etkili bir ödem arttırıcı ve metabolizma hızlandırıcı hem sütü azaltabiliyor hem de bebekte ishal yapabiliyor demişti
Elif3406 qwrt1245 emzirirken sormuştum bende gerçi kullanmadım hiç sadece hastalık zamanlarında içebilir miyim diye sormuştum o da içebilirsin demişti😳 öğrendiğim iyi oldu 🙏
qwrt1245 Elif3406 kuşburnu ıhlamur içiyorum brn hastayken. Günde 1-2 fincan kadar bunlardan içebilirsin demişti doktorumuz ☺️