Kontakay Kızlar uykusu güZel olan bir bebeğim vardı taa ki düne kadar dünden beri 5 saat falan uyumuştur toplasan ama ağlamıyorda öyle oynuyor kendi kendine ben ölüyorum uykusuzlukta artık o hiç neden böyle oldu 😔😔😔3 aylık bu arada
emirdgeveannesi Kontakay anason cayı aktardan aldım bazen verıyorum cok guzel uyuyor ve gaz muthıs cıkıyor
NaimeYilmaz Narin aynen valla 🙈 @Kontakay Bazı dönemler oluyor böle çeşitli yöntemler deneyebılırsınız
Narin NaimeYilmaz Şu atak haftalarıyla ilgili bir post açsanız keşke adminde sabitlese ne güzel olur:) mesela benim bebeğim 37+6 da doğdu şimdi 37 günlük neye göre nasıl hesaplayacağım bilemiyorum🤷🏻♀️
NaimeYilmaz Narin doğması gereken haftaya göre oluyor yanii şuan bebegınızı 3 hafta oluyor sanırm ona gore takıp edıceksınız harıka haftalar uygulamasını ındırebılırsınız 🙏
Narin [bilinmeyen] Doğrudur hiçbir bilgim yok.Onun yüzünden bununla ilgili post açılıp sabitlense süper olur dedim.Eminim hepimizin işine yarar
NaimeYilmaz Kontakay 3 aydan 2.5 hafta erken geldıgı ıcın eksık sayıcaksınız 2.5 aylık sanırm atak haftasına gore
Kontakay emirdgeveannesi gaz sorunumuz bitti allaha şükür ama bu ara çok sıçrıyor korkuyor ayetel kürsü açıp koyuyorum başına okuyorum falan ama yok yine aynı sonra uyku saati kaçıyor bütün gün uykusuZ