2bebelianne__ Tosbiklerinannesi benimki turkcell 20 gb 70 lira ama yinede bitiyor 😅 ve hep paket alıyorum hiç 70 lira ödemedim
Tosbiklerinannesi 2bebelianne__ anladım hemencecik bitiyor ya benimki sınırsız olduğundan dayanıyor internetim yoksa oda biterdi 😂
bebeksibiriyim Tosbiklerinannesi ben de öyleyim lfjdjdj😂 eşim tvye çok karşı dizi olayına falan ama napim ua😒
Tosbiklerinannesi Momkids malesef eşim istemiyor diyorum hep de pakete bu kadar verene kadar eve bağlayalım interneti diyorum da kabul etmiyor 😂
-erCansu- Tosbiklerinannesi netfilx izlemeyi çok severim 😂 gün içinde hep açık ama öyle oturup izlemem ses olsun diye bıdw yaprak dökümü aşkı memnu falan. Olunca onları izliyorum 😂😂😂 telefonuda sarja takiyorum 😂😂😂😂😂😂
Tosbiklerinannesi -erCansu- ahahah şarj iyi bir çözümmüş bak şarja takayım en azından bende şarjda diye oynamam 😅😅😅😅😅
Dilaylaa TV çocuktan sonra yani iki yıldır izlemiyorum öncesinde de çalışıyordum zaten . Telefon ile çok vakit geçiriyorum ama oda kızım uyurken veya yalnız kaldığımda , işten vaktim kaldığında