isranuroz Hanımlar robot süpürge alıp memnun olanlar ya da olmayanlar hangi markayı tercih ettiklerini birde neden memnun olup olmadıklarını paylaşabilir mi? 🌺
Arc1993 isranuroz elim ayağım oldu resmen. 1 yıldır kullanıyorum. Evim hep temiz. Sorularınızı cevaplayabilirim
dmlklc isranuroz xıaomi vacuum mop pro kullanıyorum 1 yıldır. O olmasa herhalde bitmiştm. Evim hep süpürülmüş temiz😌😌
Aysenes isranuroz bende bugün gördum ben yurt dışındayım, burdaki bir markete gelmiş alsammı bilemedim viledanın .🤔
Asel4549 isranuroz kedilerim var smdi elim ayağım oldu çocuğumda oldu şimdi çok iyi oldu almanızı tavsiye ederim ☺️
AgentMom isranuroz viomi v3 kullanıyorum. Çok güzel çokta memnunum. Haftada bir dip köşe normal süpürge ile evi süpürüyorum. Günlük elim ayağım oldu.
bernaasn Viomi V3 aldık keşke hamıleyken alsaydım o kadar rahat ettım ki ev hep temız gercekten de. Henuz alalı cok olmadı sılme kısmını denemedım ama süpürme kısmı cok ıyı. Hele yatakların kanepelerın altına gırmesı cok iyi oldu. Parasına degdı.
Magnolina isranuroz Haritalama ozelligi olsun mutlaka dikkat et ben pişmanım dikkat etmedim bebek müjdesi eşim alayım dedi hevesle çok araştırmadım