Ed71 Kızlar 20 günlük bebeğim sürekli emmek istiyor doyuyor ama hala emmek istiyor uyanık olma anlayışı sadece emmek 😊 her gün akşam 8den 12ye kadar emziriyorum anca uyyor... Emzik aldım weebaby tutmadı kesin tutar dediginiz emzik markası nedir ve damaklı damaksiz ben pek bilgili değilim nasıl birşey almalıyım?
nilbuglem Ed71 avent soothie, nuk, wee baby, avent ultra soft, bebedor bunlar benim denediğim emzikler ve hiçbirini tutmadı, tutmuyor 😭her gün deniyorum ama yok banamısın demiyor..
Serap5252 Ed71 15 günlükken phlisp Avent ultra softu verdim hemen aldı 6 aylığız şuna hala emiyor çok seviyor. Uzun araştırmalar sonucunda hamileyken annne memesine en yakın meme diye almıştım
Ed71 nilbuglem hadi ya korkutma beni 😐 ya aslında benimki tutmaya meyilli gibi ama gücü yetmedi emziğe ağzından düşüyor
busraberbers Ed71 merhaba, alacağınız emzik 0-2 ay olursa daha çabuk kavrar. 0-6 ay olanlar Biraz büyük gelebiliyor 🥰
Pelinsel Evet bende avent ultra softu tutturdum. Çok büyük rahatlık bir de kolik bir bebek onunla daha da bi sakinleştirebiliyorum
Deletedmom47 Ed71 https://instagram.com/bibs_turkiye?utm_source=ig_profile_share&igshid=1vj6c4br0u331 Herşeyi deneyip bunu tutmayan çok nadir bebek oluyormuş .Avent shooti vardı ilk 1,5 ay tuttuk sonra bıraktık 2 ay tutmadı .Sonra ultra air aldım zoraki tutturdum buruşa tutmasa bina alıcaktım .Şimdi emzikler eskisin bibs alıcağım gerçi 😇🙈.
Deletedmom47 Ed71 https://instagram.com/bibs_turkiye?utm_source=ig_profile_share&igshid=1vj6c4br0u331 Herşeyi deneyip bunu tutmayan çok nadir bebek oluyormuş .Avent soothie vardı ilk 1,5 ay tuttuk sonra bıraktık 2 ay tutmadı .Sonra ultra air aldım zoraki tutturdum bunuda tutmasa bina alıcaktım .Şimdi emzikler eskisin bibs alıcağım gerçi 😇🙈.
busraberbers Deletedmom47 ben de softtan sonra bibs aldım ama yapısı tamamen farklı olduğu için tutmadı maalesef 😊
Faji Deletedmom47 benimki bunu da tutmadı. Hatta midesi bulandı. Ağzına koyunca öğürdü resmen 😏 ben de çok hevesle almıştım ama olmadı.
duru1414 Ed71 walla 3.5 aylık benim kızım damaklı damaklı al dedi herkes hep damaklı aldm bi türlü tutturamadım ama aventin damaksız emziğini aldım bebe bi günde bağımlısı oldu emziğin :) damaksız 0.6 ay tavsiye ederim
Ed71 Ultra soft 0-6 ay olanı sipariş veriyorum ozaman hadi hayırlısı inşallah tutar gece uykuya geçişi rahatlar enazndan
Aselmerve Benim kızım 3 ayna kadar tutmadı çok uykusuz kalmıstı bi gün uyuturken verdim o gün bu gündür tutuyo avent duz uç bnmki 0.6 ay olanı almadıgım emzik kalmadı sadece bunu tuttu 🤔
Pelinsel Ed71 yok gelmez ben sürekli tutturmaya çalıstım bir iki atıyordu ağzından sonra tekrar koyuyordum ama şöyle bişi var ben 2. Ayda değiştirdim yenisini aldım daha steril olması bakımından birde eme eme büyüyor ozaman damak yapısına zarar verebilir o yüzden siz 0-3 ay da alabılırsiniz bence