Angelangelll Kızlar bebegim bir aylık ve sürekli emiyor. Ya emiyor yada uyuyor. Uykuya da emerek geçtiği için çok fazla emiyor bu yüzden kusması ve ciside çok fazla. Acaba bı zararı olurmu bu kadar emmenin. Bazen korkuyorum. Doydugunu bilmiyo sonucta
bitterdelisi244 Angelangelll canım zaten yenı dogan uyur karnı toksa gazı yoksa uyur. benımkı 20 saat uyurdu nerdeyse :) kusmasıda normal fazlasını cıkarıyor merak etme
Yoncaaaa1 Angelangelll geçti mi sonra benim kızım 1 aylık sürekli emiyor emdikten sonrada mutlaka kusuyor çok sık emip kusuyor ne yapacağımı bilmiyorum
19072021 Angelangelll benim bebek cok sık emiyor uyanikken o yuzden gece uyudugunda iki saatte bir sute kalkar sabah uyudugunde ise saat bası kalkar
Angelangelll bitterdelisi244 Dun gece 5 saat uyumuş. Normalde alarm kurup uyanıp emziriyordum. Sizinde o kadar uyuduğu oluyor mu gece
bitterdelisi244 Angelangelll delıksız 4 saat uyurdu. uyandırmasam gene uyurdu doktor rahat bebekse uyur dedi yani:) ama sarılık olmasın dıye 2 3 saatte emmesi gerekıyor
bitterdelisi244 Angelangelll emıyorsa okdar olmaz zaten hıc merak etme benımkı kdar uyyan yoktur valla sımdı duusnuyorumda hep uyurdu hala oyle :)
Yoncaaaa1 Angelangelll yaa 😔 hiç doktora sordunuz mu ne dediler ne yapacam bilmiyorum sürekli kusuyor çok kusuyor
Angelangelll Yoncaaaa1 Kilo alımı iyi olduğu için sakinca görmediler. Doydugunu bilmediği için midesi fazlasını atıyormuş