Deletedmom001 Iyi akşamlar öncelikle kızlar bebeğim her banyo sonrasında fazlaca kusuyor midesini bosaltiyor resmen korkuyorum bişey olur diye başına gelen var mı acaba şimdiden cevaplayanlara teşekkür ederim 😊
NeclaDefne Deletedmom001 banyodan en az 1 saat sonra banyo yaptırın diyor doktorlar ben 2 saat sonra yaptırıyorum en az. Ağzına su kaçıyor da olabilir ya da soguk geliyor olabilir. Üşütmeden sonra kesik kesik kusabiliyorlar.
Seden Deletedmom001 banyo günü biraz daha gec emzirin, saat basi degilde o gun icin 2 saatte bir emzirin banyodan sonra yine devam edersiniz
Deletedmom001 Janss emzirdikten en az yarım saat sonra banyo yaptırıyorum sırf ağzına su kaçmasın diye kolay kolay yüzünü de yıkamıyorum anlamadım gitti az da kusmuyo ki baya midesinde ne var ne yok çıkarıyor böyle hem sulu hem kesik kesik
Janss Deletedmom001 Daha aç olsun en az 2 saat . Birde yıkarken hızlı yıkayım diye biraz sallıyorsanız falan oda olabilir .
Deletedmom001 NeclaDefne her şeye dikkat ediyorum elimden geldiğince aç karnına yaptırmakta doğru değil diyorlar zaten saatte bi emziriyorum bende yarım saat sonra yaptırıyorum banyoyu bi türlü anlamadım gitti
Janss Deletedmom001 Daha aç derken ben yanlış anlattım . Yani açlığa daha yakın . Yarım saatte zaten yediğini sindiremez bebek . 1,5-2 saat olursa sindirmiş olur .
Deletedmom001 Janss yok anladım demek istediğinizi bebeğim daha küçük çabuk acıkıyor 1 ay 20 günlük saatte bi acıkıyor
Janss Deletedmom001 Anladım . Ama çözümsüz kaldım . Emzirmenize 10 dk kala falan deneyin süreyi biraz uzatın aklıma gelen tek şey bu çünkü sindiremediği ve tok olduğu için kustuğunu düşündüm .
Deletedmom001 Janss çok teşekkür ederim deneyeceğim kesinlikle her seferinde kalbim ağzıma geliyor resmen